PUBG LİTE Launcer Açılmama Yardım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ARKADAŞLAR PUBG LİTE Yİ Bilgisayarıma Kurdum Fakat LAUNCER Hiç Gelmiyor Tıklıyorum TIKLIYORUM Açılmıyor Bir Türlü Çözemedim Çözse Çözse Bu Forum Çözer Dedim.
Not: Yönetici olarak ta denedim açılmıyor.

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Büyük harflerle konu açma
Büyük harflerle yazı yazma.

Yönetici Olarak Başlatmayı Dene.
hiçbirşekilde açılmıyor kaldırdım yükledim yükledim olmadı bu sebepten konu açtım bu arada düzelttim konuyu büyük harf çekmişim millet yalnış anlıcak.

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ne yaptıysam olmadı tıklıyorum açılmıyor hiç hatada verdiği yok ben ilkkez böyle birsey görüyorum

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ne yaptıysam olmadı tıklıyorum açılmıyor hiç hatada verdiği yok ben ilkkez böyle birsey görüyorum
arkadaşım merhaba bende aynı sorundan 10 dakikadır kafam patladı aramadığım yer kalmadı ama hiçbir şey yok daha bugün çıktı sonuçta
ben windows 7 kullanıyorum ama yinede uyumluluk tan windows 7 yi seçtim tekrar denedim açıldı bence biraz problem var düzelir umarım sende aynısını dene bence..
%1 i görememiştim şimdi % 20 oldu kapanmadı

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
arkadaşım merhaba bende aynı sorundan 10 dakikadır kafam patladı aramadığım yer kalmadı ama hiçbir şey yok daha bugün çıktı sonuçta
ben windows 7 kullanıyorum ama yinede uyumluluk tan windows 7 yi seçtim tekrar denedim açıldı bence biraz problem var düzelir umarım sende aynısını dene bence..
%1 i görememiştim şimdi % 20 oldu kapanmadı
bende yeni ultimate 64 bitten professional 64 e geçtim güncellemeleri atınca düzelecek eksik dll hataları veriyor açılır inşallah

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar sorunu çözdüm oyun çok güzel çalışıyor kasma donma yapmadan yağ gibi akıyor.
oyun açılmıyor ise arkdaşlar 64 bit temiz bir format atın attıktan sonra driverleri önce yükledikten sonra windowsun güncellemelerini updateden kurun kurduktan sonra PUBG lite sitesinden gereken windows direkt x dosyalarını pcnize kurun yeniden başlattıktan sonra oyunu indirin direk kurun sorunsuz açılacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...