16 Ocak 2021 #1 madenm177 M Onaylı Üye Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 70 Çözümler 1 Tepki puanı 2 5 HİZMET YILI Arkadaşlar hileyi açıyorum oyuna giriyorum otomatik olarak açılıyor zaten herkesin yeri ve adı gözüküyor fakat menü gelmiyor ekrana veyahut ben açamıyorum kısaca birisi anlatabilir mi nasıl açacağım menüyü. Teşekkür ederim şimdiden.
Arkadaşlar hileyi açıyorum oyuna giriyorum otomatik olarak açılıyor zaten herkesin yeri ve adı gözüküyor fakat menü gelmiyor ekrana veyahut ben açamıyorum kısaca birisi anlatabilir mi nasıl açacağım menüyü. Teşekkür ederim şimdiden.
16 Ocak 2021 Yasaklandı #2 Harkaw H Banlı Üye Katılım 10 Mar 2020 Mesajlar 2,030 Çözümler 57 Tepki puanı 375 6 HİZMET YILI Home tuşuna basarak menüyü açabilirsin. Deneyip geri dönüş yaparsan sevinirim.
16 Ocak 2021 #3 veklatos Seçkin Üye Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 484 Çözümler 1 Tepki puanı 31 Ödüller 8 Yaş 35 8 HİZMET YILI pubglite da menü Home tuşu ile açılıyor
16 Ocak 2021 Konuyu başlatan #4 madenm177 M Onaylı Üye Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 70 Çözümler 1 Tepki puanı 2 5 HİZMET YILI Harkaw' Alıntı: Home tuşuna basarak menüyü açabilirsin. Deneyip geri dönüş yaparsan sevinirim. Genişletmek için tıklayın ... Sol üstte çıkan yazıları diyorsunuz sanırım bende çinçe o yüzden ordaki herşeye tıklıyorum fakat bir türlü açamıyorum Post automatically merged: 16 Ocak 2021 veklatos' Alıntı: pubglite da menü Home tuşu ile açılıyor Genişletmek için tıklayın ... tamam teşekkür ederim evet home tuşu ile açıldı kapatabilirsiniz konuyu.
Harkaw' Alıntı: Home tuşuna basarak menüyü açabilirsin. Deneyip geri dönüş yaparsan sevinirim. Genişletmek için tıklayın ... Sol üstte çıkan yazıları diyorsunuz sanırım bende çinçe o yüzden ordaki herşeye tıklıyorum fakat bir türlü açamıyorum Post automatically merged: 16 Ocak 2021 veklatos' Alıntı: pubglite da menü Home tuşu ile açılıyor Genişletmek için tıklayın ... tamam teşekkür ederim evet home tuşu ile açıldı kapatabilirsiniz konuyu.