pubg lite mikrofon sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar ben pubg lite a girdiğimde takım arkadaşlarımla konuşamıyorum mikrofon çalışıyor ama sesim onlara gitmiyor çözümünü bilen varmı

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
girişle alakasi vardir bir kontrol et eğer oyundayken kulakliki takiyorsan veya etkinleştiriyorsan giriş aygit ini değiştir

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Ayarlardan ses kısmına bak bakalım bas konuşmu yazıyor yoksa mikrofonu açmı yazıyor. Mikrofonu aç yazıyorsa büyük ihtimalle mikrofonunda sorun var demektir. Normal bir ses kaydederken sorun yoksa mikrofonunda o zaman'da pubg lite'ın desteğine bak böyle bir sorun varmı diye. Yine bulamazsan çözümünü o zaman'da desteğe bilet atacaksın onlar sana dönüş sağlayacak. Bu arada desteğe mesaj atacak olursan ve giriş mailini bilmiyorsan yeni bir mail adresi al onu kullanarak bilet at o bilette oyunda kullandığın mail adresini ve oyun adını açıklama kısmında belirt.

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bilgisayarda Başka Programlarda ( ts3,dc vb) Görüyor Sıkıntısız Çalışıyorsa Pubg Ayarlarını İyice Kurcala KArdeşim Bas konuş aktif mi Sesler Açıkmı . Yoksa Bilgisayar Girişlerini ve Ses Denetimi Masasını Kontrol etmen Gerekir .

Üye
8 HİZMET YILI
bende telefon kulaklığı ile oynuyorum fakat mikrofon olarak hala laptop un mikrofonunu algılıyor ve sesim karşı tarafa boğuk ve uzak gidiyor nasıl çözebilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...