Çözüldü PC PUBG Mobile Kore sunucusunun kontrolleri çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba, Kore PUBG PC'den oynayan arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olur. Sorunum, normal PUBG GL'de kontrollerde hiç sıkıntı yok ama Kore PUBG'de çok sıkıntı var. CTRL basıyorum, çalışmıyor. Hiçbir tuş çalışmıyor. APK indirdim ama APK ile alakası olduğunu düşünmüyorum.
Kontrol ayarlarına baktım ama sadece Smart çalışıyor, o da CTRL falan çalışmıyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Oyunu LDPlayer, Msı App Player üzerinden indirip deneyiniz.
Emilatör tuş ayarlarını 1080p ye göre ayarladıysanız eğer pubg mobile kore için 720p olarak ayarlayınız ve tekrar deneyiniz.
i miss you
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
kore pubg mobil için pc nasıl yükledin bilmiyorum sorun çözülmez bende denemiştim ama olmuyo vietnam falan yükle gamelooptan

çözümü yoktur oynanmaz pc için değildir

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
kore pubg mobil için pc nasıl yükledin bilmiyorum sorun çözülmez bende denemiştim ama olmuyo vietnam falan yükle gamelooptan

çözümü yoktur oynanmaz pc için değRE
Reis Oynayabilen 1 2 arkadaş görmüştüm hatta bi konuda görmüstüm o kişi umarım görür knk hesabım yok bu yuzden hem kore daha iyi ve şanslı genede zaman ayırdığın için saol.

i miss you
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
Reis Oynayabilen 1 2 arkadaş görmüştüm hatta bi konuda görmüstüm o kişi umarım görür knk hesabım yok bu yuzden hem kore daha iyi ve şanslı genede zaman ayırdığın için saol.
dostum emin olmadığımdan söylemedin eğer gamelooptan tuşları ayarlayabilirsen yada yazılım yazarsan yapabilirsin o da çok zor

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Oyunu LDPlayer, Msı App Player üzerinden indirip deneyiniz.
Emilatör tuş ayarlarını 1080p ye göre ayarladıysanız eğer pubg mobile kore için 720p olarak ayarlayınız ve tekrar deneyiniz.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...