Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
100 Sene kitleyemezler. Macro için kitleyemiyorlar. Macroyu oyun anlarsa zaten girişe izin vermiyor. Ama macrodan ban yemezsin. Muhtemelen pc de arka planda başka hile prrogramları açıktır.
darkingfori1234

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
ya ben çalıştıramadım anlamadım hereşyi yapıyorum biekremi basıcaz napıcaz

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
teşekkürler deniycem
Yönetici olarak çalıştır oyuna girince seçtiğin tuşa bas lobideyken. Sonra antreman moduna gir birtan m416 al spray dene hafif aşağı doğru çek mouse unu sonra programı kapat dene farkı anlarsın

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum anlamadım. Hileyi çalıştırdığımda sonrasında ateş etttiğimde aşağı doğru çok hızlı bir şekilde iniyıor kontrol edilmiyor

Üye
7 HİZMET YILI
videoda hiçbir şey yokki sadece nasıl çalıştığını göstermişsiniz verdiğim lite makrosu demişsiniz ama o makro nerde autohotkeye nasıl uyguyacaz birazdaha açıklamalı video gelirse seviniriz şimdiden teşekkürler

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum anlamadım. Hileyi çalıştırdığımda sonrasında ateş etttiğimde aşağı doğru çok hızlı bir şekilde iniyıor kontrol edilmiyor
2 kere açmış olabilirsin programı :) kapat bidaha aç bendede silah çok sekiyor anlamadım valla

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
V2 VERSİYONUNA GÜNLLENMİŞTİR KONUYU TEKRAR İNCELİYEREK KULANINIZ.

EKLENEN ÖZELLİKLER
HER FARKLI SİLAHA MOD EKLENMİŞTİR VE HİLEDEKİ MENÜ KALDIRILMIŞTIR.
aga videodakinden çok farklı ve garip bir şekilde aşşağı çekiyor anlamadım gitti

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
arkadaşlar sorunu eqinox dan yardım alarak şu şekilde çözdüm örnek elinizde m416 var ve size f4 e basıp kullanmanız gerektiğini söylüyor adam siz hepsini deneyip en iyi spray atanı bulmanız gerekiyor örnek scar yani f5 daha iyi spray atmamı sağladı.

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Gerçekten hile çok mantıklı düşünülmüş bir hile 40 yıl düşünsem aklıma gelmez gerçekten taktir ettim.
Mantığı autohotkey de düşünülmüş gerçekten tek sorunu bomba atarken onu bi bak bence dostum.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
2 güne fixlenir boşuna hwid ban yemeyin derim
Kardeşim bu makrı hile değil. Önce bunda bi anlaşalım. Oyun bunu anlasa dahi ban atmaz. Sadece oyuna girmene izin vermez. Makro cihazı kullanıyorsun başka bir cihaz ile oyuna yeniden giriş yap der.

Üye
8 HİZMET YILI
aga adam akıllı bişey anlatmamışsınki autohotkeye nasıl uygulucaz anlatsaydın autohotkeye nasıl uygulayacağımızı söyleyebilirmisiniz

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
mouse çok hızlı bi şekilde aşağı gidiyo bişey mi yanlış yaptım elime scar aldım f5e bastım sıktıkça aim aşşağı gitti diğer silahları denemedim denerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...