Çok bi farkı yok kardeşim bir kere basman yeterli oluyor. Sekmeyi biraz da olsa azaltıyorsen bas ve oyuna gir farkedersinya ben çalıştıramadım anlamadım hereşyi yapıyorum biekremi basıcaz napıcaz
teşekkürler deniycemÇok bi farkı yok kardeşim bir kere basman yeterli oluyor. Sekmeyi biraz da olsa azaltıyorsen bas ve oyuna gir farkedersin
Yönetici olarak çalıştır oyuna girince seçtiğin tuşa bas lobideyken. Sonra antreman moduna gir birtan m416 al spray dene hafif aşağı doğru çek mouse unu sonra programı kapat dene farkı anlarsınteşekkürler deniycem
bencede reis bi hassasiyet videosu gelmelikötü eğilme hızını kndimiz ayarlayamıyoruz
2 kere açmış olabilirsin programıBen mi bir şeyi yanlış yapıyorum anlamadım. Hileyi çalıştırdığımda sonrasında ateş etttiğimde aşağı doğru çok hızlı bir şekilde iniyıor kontrol edilmiyor
aga videodakinden çok farklı ve garip bir şekilde aşşağı çekiyor anlamadım gittiV2 VERSİYONUNA GÜNLLENMİŞTİR KONUYU TEKRAR İNCELİYEREK KULANINIZ.
EKLENEN ÖZELLİKLER
HER FARKLI SİLAHA MOD EKLENMİŞTİR VE HİLEDEKİ MENÜ KALDIRILMIŞTIR.
Aynı şekilde bende de öyleaga videodakinden çok farklı ve garip bir şekilde aşşağı çekiyor anlamadım gitti
İki kere açmadığıma eminim tekrar kontrol ettim ama bir şey değişmedi2 kere açmış olabilirsin programıkapat bidaha aç bendede silah çok sekiyor anlamadım valla
Kardeşim bu makrı hile değil. Önce bunda bi anlaşalım. Oyun bunu anlasa dahi ban atmaz. Sadece oyuna girmene izin vermez. Makro cihazı kullanıyorsun başka bir cihaz ile oyuna yeniden giriş yap der.2 güne fixlenir boşuna hwid ban yemeyin derim
birşey uygulamayacaksın yüklü olması yeter pc deaga adam akıllı bişey anlatmamışsınki autohotkeye nasıl uygulucaz anlatsaydın autohotkeye nasıl uygulayacağımızı söyleyebilirmisiniz
Yo people want do not do any hacks for pubg lite i mean dont wait hack for itThank you <3 .. waiting for the esp <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?