Teşekkürler
Post automatically merged:
Autohotkey nasıl kuruluyor
kardesım beceremedım bı yardımcı olurmusun calıstıramadım programı
reis aktif edince makro aşşağı çekiyor. yani bi faydasını göremedim. mouse ters çeviriyor binevi. normal ateş edince yukaarı sekiyor ama makro aktif edince aşşağı çekiyor nasıl ayar çekicem ?
yazılım tesbit edildi uyarısı veriyormu oynu yan var mı acaba
Dikey hassasiyetim 1,80 ve aşağı çektiği için mouse ile yukarı kaydırsam bile fark etmiyor. Makroyu kullanırken mousemi yukarı çekmeme gerek varsa kullanmamak daha iyi
Ekli dosyayı görüntüle 21000 Holo ve sonucu
Sende olmuyor demek ki ben gayet iyi kullanıyorum
Kardeşim macro ban atmaz ben anlatamdım bunu100 yil ban yedim tesekkurler
Hile çıkmayacak lite için. Sadece anti recoil var.sadece wh eksik whde oldumu şimdi pubg lite düşüsün :d
hassasiyet ayarlarını söylermisiniz
Hocam script düzgün calısıyorda scope acıp sol clicke basılı tuttuğumda aşağı kaymıyor normal sol clicke basılı tuttuğumda kayıyor yani scop acıkken 2x 3x 4x red dot fln aim gene yukarı cıkıyor nedeni nedir
scope acıkken calısmıyor m416da 2x 3x 4x red dot herhangi birinde scope acıp tarayınca gene dümdüz yukarı cıkyor
1.versiyon nasıl kullanılıyor exe değil dll ve .ahk dosyaları varBirinci versiyonunu kullan kardeşim daha rahat. Tavsiye ayar ise; Makro da 3, Dikey Hassasiyet Çarpanı 1.50 - 1.80 arası (senin bileğine göre artık) İyi forumlar.
1.versiyon nasıl kullanılıyor exe değil dll ve .ahk dosyaları var
konuyu okuman yeterli olacaktır herşey anlatılıyor.bunu tam olarak naısl çalıştırabilirim ? detaylı olarak anlatabilecek bir babayiğit varmı ? kurulması gereken prog. vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?