Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Teşekkürler
Post automatically merged:

Autohotkey nasıl kuruluyor

İnternetten indirip Custom şekilde kurulumunu yapın. Sonradan konu içerisinde verilen linkte ki Makro'yu indirerek "Yönetici" olarak çalıştırıp oyuna giriniz. Antrenman modunda iken belirlenen tuş kombinasyonları ile aktif ederek kendi Hassasiyet ayarlarınızı düzenleyerek tamamlayabilirsiniz. İyi forumlar

kardesım beceremedım bı yardımcı olurmusun calıstıramadım programı

Aynı işlemleri sizde yapınız; İnternetten indirip Custom şekilde kurulumunu yapın. Sonradan konu içerisinde verilen linkte ki Makro'yu indirerek "Yönetici" olarak çalıştırıp oyuna giriniz. Antrenman modunda iken belirlenen tuş kombinasyonları ile aktif ederek kendi Hassasiyet ayarlarınızı düzenleyerek tamamlayabilirsiniz. İyi forumlar

reis aktif edince makro aşşağı çekiyor. yani bi faydasını göremedim. mouse ters çeviriyor binevi. normal ateş edince yukaarı sekiyor ama makro aktif edince aşşağı çekiyor nasıl ayar çekicem ?

Önceki versiyonunu kullanınız daha yararlı olacaktır. Ayar tavsiyem ise 2

yazılım tesbit edildi uyarısı veriyormu oynu yan var mı acaba

Hayır şu ana kadar bir sıkıntı yok.

Dikey hassasiyetim 1,80 ve aşağı çektiği için mouse ile yukarı kaydırsam bile fark etmiyor. Makroyu kullanırken mousemi yukarı çekmeme gerek varsa kullanmamak daha iyi :)

Ekli dosyayı görüntüle 21000 Holo ve sonucu

Ayarlayamıyorsunuz ondan dolayı da böyle saçma bir spray ortaya çıkması gayet normal. Hassasiyet ayarlarınızı kendinize göre yapmanız gerekli. Sadece dikey ile ayarlanacak bir şey değildir bu. V1 versiyonunu dene. İyi forumlar

Sende olmuyor demek ki ben gayet iyi kullanıyorum

Kardeşim sadece seninle bende bir problem yok herhalde :) Sorun çözücüler olduk post altında. Çatır çutur yakında adamı yok ediyorum valla ben ama ilk versiyonunu kullanıyorum ikincisinde uzak mesafede ki spray ayarlarımı bozdum.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
HEr s,lahın ayrı tuş kommbinayonu var. Ben sabit çekiyorum F4 e kullanıyorum. Mesela Holografikte mükemmel sapmama var ama 2x yapınca yukarı doğru gidiyor o yüzden sadece holografik yakın çatışmada recoil kullanıyorum. Uzakta kapatıyorum. Bunu beğenmediyseniz bir tane daha var. Alternatif olarak onda kendi ayarını kendin yapabilirsin o daha kolay.
100 yil ban yedim tesekkurler
Kardeşim macro ban atmaz ben anlatamdım bunu :D

Czech

Aynen ortak bir tek biz sorunsuz kullanıyoruz sanırım :D

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
sadece wh eksik whde oldumu şimdi pubg lite düşüsün :d

Elimde sütüm Hayata küsüm
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
hassasiyet ayarlarını söylermisiniz

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hocam script düzgün calısıyorda scope acıp sol clicke basılı tuttuğumda aşağı kaymıyor normal sol clicke basılı tuttuğumda kayıyor yani scop acıkken 2x 3x 4x red dot fln aim gene yukarı cıkıyor nedeni nedir

scope acıkken calısmıyor m416da 2x 3x 4x red dot herhangi birinde scope acıp tarayınca gene dümdüz yukarı cıkyor

Son düzenleme:
* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hocam script düzgün calısıyorda scope acıp sol clicke basılı tuttuğumda aşağı kaymıyor normal sol clicke basılı tuttuğumda kayıyor yani scop acıkken 2x 3x 4x red dot fln aim gene yukarı cıkıyor nedeni nedir

scope acıkken calısmıyor m416da 2x 3x 4x red dot herhangi birinde scope acıp tarayınca gene dümdüz yukarı cıkyor

Birinci versiyonunu kullan kardeşim daha rahat. Tavsiye ayar ise; Makro da 3, Dikey Hassasiyet Çarpanı 1.50 - 1.80 arası (senin bileğine göre artık) İyi forumlar.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
1.versiyon nasıl kullanılıyor exe değil dll ve .ahk dosyaları var

AutoHotkey indirip kurulumunu yapacaksın ve otomatik olarak zaten indirdiğin bu makroyu algılayacaktır. Makroyu açarak ayarlarını yap ve "Save" diyerek Lite çalıştır. Antrenman moduna girdiğin zaman ise atadığın hangi tuş ise basarak aktive et. Hassasiyetleri vesaire de orada ayarlarsın. İyi forumlar

Pilaxinaris
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bi benmi çalıştıramadım acayıp şekilde yere çekiyor ya

Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. Autohotkeyi çalıştırmak istediğimde bu hatayı alıyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı acaba.
Error at line 1.

Line Text: ÿþ#
Error: This line does not contain a recognized action.

Üye
7 HİZMET YILI
Oyun içi Ateş etmiyor
Edit: Ediyor Pencere Moduna Aldım <3

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bunu tam olarak naısl çalıştırabilirim ? detaylı olarak anlatabilecek bir babayiğit varmı ? kurulması gereken prog. vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...