* xάήάx *
Süper Üye
Teşekkürler
Post automatically merged:
Autohotkey nasıl kuruluyor
İnternetten indirip Custom şekilde kurulumunu yapın. Sonradan konu içerisinde verilen linkte ki Makro'yu indirerek "Yönetici" olarak çalıştırıp oyuna giriniz. Antrenman modunda iken belirlenen tuş kombinasyonları ile aktif ederek kendi Hassasiyet ayarlarınızı düzenleyerek tamamlayabilirsiniz. İyi forumlar
kardesım beceremedım bı yardımcı olurmusun calıstıramadım programı
Aynı işlemleri sizde yapınız; İnternetten indirip Custom şekilde kurulumunu yapın. Sonradan konu içerisinde verilen linkte ki Makro'yu indirerek "Yönetici" olarak çalıştırıp oyuna giriniz. Antrenman modunda iken belirlenen tuş kombinasyonları ile aktif ederek kendi Hassasiyet ayarlarınızı düzenleyerek tamamlayabilirsiniz. İyi forumlar
reis aktif edince makro aşşağı çekiyor. yani bi faydasını göremedim. mouse ters çeviriyor binevi. normal ateş edince yukaarı sekiyor ama makro aktif edince aşşağı çekiyor nasıl ayar çekicem ?
Önceki versiyonunu kullanınız daha yararlı olacaktır. Ayar tavsiyem ise 2
yazılım tesbit edildi uyarısı veriyormu oynu yan var mı acaba
Hayır şu ana kadar bir sıkıntı yok.
Dikey hassasiyetim 1,80 ve aşağı çektiği için mouse ile yukarı kaydırsam bile fark etmiyor. Makroyu kullanırken mousemi yukarı çekmeme gerek varsa kullanmamak daha iyi
Ekli dosyayı görüntüle 21000 Holo ve sonucu
Ayarlayamıyorsunuz ondan dolayı da böyle saçma bir spray ortaya çıkması gayet normal. Hassasiyet ayarlarınızı kendinize göre yapmanız gerekli. Sadece dikey ile ayarlanacak bir şey değildir bu. V1 versiyonunu dene. İyi forumlar
Sende olmuyor demek ki ben gayet iyi kullanıyorum
Kardeşim sadece seninle bende bir problem yok herhalde
Son düzenleme: