Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
aga f3 basıyorum akm 'yi alıyorum sıktığımda hiç videodaki gibi olmuyor direk aşağı doğru kendi çekiyor mermilerde oraya gidiyor zaten?

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
aga f3 basıyorum akm 'yi alıyorum sıktığımda hiç videodaki gibi olmuyor direk aşağı doğru kendi çekiyor mermilerde oraya gidiyor zaten?
2x ile veya holografik ile dene. Bir de dikey hassasiyet ayarını ayarlaman lazım kendine göre. hala aşağı çekiyorsa nişangahı sende mouse ile biraz yukarı kaydır. Recoil değil bu aslında macro bunda anlaşalım.

Üye
8 HİZMET YILI
2x ile veya holografik ile dene. Bir de dikey hassasiyet ayarını ayarlaman lazım kendine göre. hala aşağı çekiyorsa nişangahı sende mouse ile biraz yukarı kaydır. Recoil değil bu aslında macro bunda anlaşalım.
Dikey hassasiyetim 1,80 ve aşağı çektiği için mouse ile yukarı kaydırsam bile fark etmiyor. Makroyu kullanırken mousemi yukarı çekmeme gerek varsa kullanmamak daha iyi :)
Post automatically merged:

1560085260803.png
Holo ve sonucu

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dikey hassasiyetim 1,80 ve aşağı çektiği için mouse ile yukarı kaydırsam bile fark etmiyor. Makroyu kullanırken mousemi yukarı çekmeme gerek varsa kullanmamak daha iyi :)

Ekli dosyayı görüntüle 21000 Holo ve sonucu
Kardeşim dikey hassasiyetini 1 e getir. F4 m416 olması lazım bi dener misin holografik ve 2x ile ben de herhangi bi sıkıntı yok

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
yazılım tesbit edildi uyarısı veriyormu oynu yan var mı acaba

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Acaba şöyle bizim oyun içi sensimize göre ayarlayabileceğimiz bir script yapabilirmisin yoksa imkansız mı ?

Üye
7 HİZMET YILI
reis aktif edince makro aşşağı çekiyor. yani bi faydasını göremedim. mouse ters çeviriyor binevi. normal ateş edince yukaarı sekiyor ama makro aktif edince aşşağı çekiyor nasıl ayar çekicem ?

Elimde sütüm Hayata küsüm
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Aktif ettikten sonra makro aşağı çekiyor

Üye
7 HİZMET YILI
MAcro ban atmaz. Daha önce de bahsettiğim mesele buydu işte. Oyun anlarsa ne kullandığı kapat der. Macro böyle birşey.
peki anlamaması için ne yapmam gerekiyor. Macro daki belirtilen yolları izledim, yönetici olarak çalıştırma vs. ama gene dediğim problem var. Ne önerirsin macronun açığa çıkmaması için ?

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bu macroyu sistem görmüyor. Tahminimce senin klavyen veya mouse un macrolu. o yüzden uyarı veriyor olabilir. Ben laptoptan oynuyorum. Thailand serverenda bana da aynısını yapmıştı macro cihaz kullanıyorsun demişti halbuki macroya ait hiçbirşey yoktu pc de . Üstüne üstlük mouse ve klavyem de macrolu değildi. Piyasada macro bypass lar var ama oyun bunu hile olarak görürmü bilemem bence riske girme.
peki anlamaması için ne yapmam gerekiyor. Macro daki belirtilen yolları izledim, yönetici olarak çalıştırma vs. ama gene dediğim problem var. Ne önerirsin macronun açığa çıkmaması için ?

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kullanamıyorum Açtığım Zaman Aşşsağıya Doğru Gidiyor Makro....

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Teşekkürler

Autohotkey nasıl kuruluyor

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...