Üye
aga f3 basıyorum akm 'yi alıyorum sıktığımda hiç videodaki gibi olmuyor direk aşağı doğru kendi çekiyor mermilerde oraya gidiyor zaten?
2x ile veya holografik ile dene. Bir de dikey hassasiyet ayarını ayarlaman lazım kendine göre. hala aşağı çekiyorsa nişangahı sende mouse ile biraz yukarı kaydır. Recoil değil bu aslında macro bunda anlaşalım.aga f3 basıyorum akm 'yi alıyorum sıktığımda hiç videodaki gibi olmuyor direk aşağı doğru kendi çekiyor mermilerde oraya gidiyor zaten?
Dikey hassasiyetim 1,80 ve aşağı çektiği için mouse ile yukarı kaydırsam bile fark etmiyor. Makroyu kullanırken mousemi yukarı çekmeme gerek varsa kullanmamak daha iyi2x ile veya holografik ile dene. Bir de dikey hassasiyet ayarını ayarlaman lazım kendine göre. hala aşağı çekiyorsa nişangahı sende mouse ile biraz yukarı kaydır. Recoil değil bu aslında macro bunda anlaşalım.
Kardeşim dikey hassasiyetini 1 e getir. F4 m416 olması lazım bi dener misin holografik ve 2x ile ben de herhangi bi sıkıntı yokDikey hassasiyetim 1,80 ve aşağı çektiği için mouse ile yukarı kaydırsam bile fark etmiyor. Makroyu kullanırken mousemi yukarı çekmeme gerek varsa kullanmamak daha iyi
Post automatically merged:
Ekli dosyayı görüntüle 21000 Holo ve sonucu
Hala havaya uçuyor kaç saattir uğraşıyorum olmuyor bu makro boşuna uğraşmıyım ben.Kardeşim dikey hassasiyetini 1 e getir. F4 m416 olması lazım bi dener misin holografik ve 2x ile ben de herhangi bi sıkıntı yok
Hala havaya uçuyor kaç saattir uğraşıyorum olmuyor bu makro boşuna uğraşmıyım ben.
kardesım beceremedım bı yardımcı olurmusun calıstıramadım programıKullanıyorum şuan efsane eline sağlık.
yönetici olarak çalıştırdın mı veya auto hotkey i indirdin mi ?kardesım beceremedım bı yardımcı olurmusun calıstıramadım programı
peki anlamaması için ne yapmam gerekiyor. Macro daki belirtilen yolları izledim, yönetici olarak çalıştırma vs. ama gene dediğim problem var. Ne önerirsin macronun açığa çıkmaması için ?MAcro ban atmaz. Daha önce de bahsettiğim mesele buydu işte. Oyun anlarsa ne kullandığı kapat der. Macro böyle birşey.
peki anlamaması için ne yapmam gerekiyor. Macro daki belirtilen yolları izledim, yönetici olarak çalıştırma vs. ama gene dediğim problem var. Ne önerirsin macronun açığa çıkmaması için ?