Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
v1 açınca recoil timing çıkıyor 3 mü yapacağız

3 ideal ayar ancak senin Dikey Hassasiyetine göre de değişir. Onu kendine göre ayarlaman gerekli. İyi forumlar
Post automatically merged:

Ban yiyen var mı ?

Arka planda oyunu açtığın esnada farklı bir oyun için İnject tarzı, 3. part uygulamaları tarzı programlar açık olur ise ban yemen mümkün. Ancak bu makro bir script olduğu için banlanma olasılığın çok çok düşük. Rahat bir şekilde indirip kullanabilirsin. İyi forumlar

teamviewer ile bağlanıp yardımcı olmanız mümkün mü :)

Sorun nedir yardımcı olmaya çalışırız buradan ?

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
beyler konuda olan herşeyi tek tek yaptım 100 yıl ban yedim.

Üye
8 HİZMET YILI
Beyler verilen linklerden indirmeye çalıştığım zaman web server is down diye bir hata alıyorum ss atacaktım atamadım dosya upload host error gibi bir şeyler yazıyor indiremiyorum bu sorun nedir acaba yardımcı olabilir misiniz ?

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
v2 indirme hata veriyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
v2 indirdim çalıştırdım m4 de sıkkıntı yok ama scral ve ak de çalışmıyor benmi biryeri yanlış yapıyorum

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
v2 mi indiriyim v1 mi ?

ben 2 sürümü de yapamadım her şeyi yapıyorum ama yine silahlar sekiyor yani video da makrosuz da gösterilen gibi aynı

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
makroyu aktif ettiğimde aım aşağıga dogru çekiyor nedeni ne ?

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
bilgisayarınızda zararlı programlar tespit edildiğinde oyununuz kapanacak diyip oyun kapanıyor güzel bi video çekemiyormusunuz autohotkey nasıl çalıştırılıyor onu anlatın orjinal sitesinde indiriyoruz yardım kutusu çıkıyor en son bu işleri ezberleyen için basit bilmiyenlere detaylı bi video çekin bari

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
bilgisayarınızda zararlı programlar tespit edildiğinde oyununuz kapanacak diyip oyun kapanıyor güzel bi video çekemiyormusunuz autohotkey nasıl çalıştırılıyor onu anlatın orjinal sitesinde indiriyoruz yardım kutusu çıkıyor en son bu işleri ezberleyen için basit bilmiyenlere detaylı bi video çekin bari
Bu yorumu YOUTUBE arama sekmesine yazarak daha doğru bir video bulabilirdin dostum...

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Database Error:
Failed connecting to the database with the supplied connection details. Please check the details are correct and your MySQL user has permissions to access this database.

(host: localhost, user: dosy_upload, pass: ********)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...