Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Dosya indirme sınırlaması aşıldı. Bu dosyayı Yandex.Disk'e kaydedebilirsiniz. böyle bişey çıkıyo indiremiyorum -.-

Üye
8 HİZMET YILI
dostum yandex diske kaydet ve indir seçeneği çıkıyor sadece ayriyeten indirme seçeneği yok her yere baktım kaydet ve indir dediğim zamanda yandex hesabı açmamı istiyor benden yardımcı olabilecek misiniz

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hocam emeğin için teşekkürler fakat söyle bir problem var b en groza ayarına alıp m416 kullana bılıyorum diğer ayarlar silahların recoili ile alakası yok en cok eşlesen groza ayarı ile m416 kullanımı sebebi nedir ?

T
Süper Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
dostum yandex diske kaydet ve indir seçeneği çıkıyor sadece ayriyeten indirme seçeneği yok her yere baktım kaydet ve indir dediğim zamanda yandex hesabı açmamı istiyor benden yardımcı olabilecek misiniz
facebookla üyelik oluştur 10 saniyeni almaz üye girişi yaptıktan sonra indirrebilirsin
Post automatically merged:

v3 ün tuş kombinasyonlarından hiç bişi anlamadım
evet daha anlaşılır bir acıklama olmalı

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
facebookla üyelik oluştur 10 saniyeni almaz üye girişi yaptıktan sonra indirrebilirsin

evet daha anlaşılır bir acıklama olmalı
Tuş kombinasyonlarıyla işiniz yok tek yapmanız gereken oyunu açtıktan sonra macroyu aktif etmeniz otomatik olarak tüm silahlarda sekmeme olucak.

100 yıl ban yedim arkadaşlar. yüklemeyin.
100 yıl ban yeme sebebin oyundan önce macroyu aktif etmen. Yanlış yapıyorsun ilk olarak oyunu açtıktan sonra lobideyken macroyu aktif ediceksin yoksa diğer türlü 100 yıl banned.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
indir seçeneği çıkmıyor ki yandex disk hesabı açtım giriş yaptım yinede indiremiyorum
Adsız.png

Only Tuna
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
şuanda hile diye algılıyor bunu bende algıladı pubg

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Anlatım kısmında (Yonetici olarak acıp ardından pubg lite acmanız gerekiyor) ibaresi var ama yukarda önce oyun sonra lobideyken programı aç demişsin
Niye öyle dedim çünkü dediğim şekilde açılmaz ise 100 yıl ban atıyor oyun v3 te ne yazıkki.

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Oyun içerisinde hilenin açık olmasına rağmen bazen çalışmıyor fakat F1 VE F2 basınca bir anda geliyor hile nedi nedir ?

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
atış hızını yavaşlatıyor 2x 4x ayarlar yapılmamış logitech candır :D

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
20.06.2019 güncellemesınden sonra hile calısmamaktadır zararlı yazlım hile prpgramı algılandı kapıtalıcak hatası vermektedir bilginize.

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
pubg lıte scrip dosyasından basssettim calısmadıgını oyunun zararlı yazlım gorup kapattıgı gorulmustur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...