v3 ü indirdiğinne emin misin ?numpad end e basınca hıle kapanıyor ama m416 ının ayarlarıda end te nasıl olucak
pubg mobile konusuna yazsan daha mantıklı olur ayrıca kaldıramazsın.pubg mobilde hile açıyoruz ya sol köşede memoryhackers.org yazısını kaldırabiliyormuyuz
V3 kullan her açtığınız macro için ilk önce oyunu açın bir sıkıntı olmazV2 Algılandığı İçin Ban Yedik
Daha kullanmadan nasıl ban yiyorsun adam videosunu da atmış nasıl kullanılıcagına dairdaha kullanmadan ban yedim yapacağınız hileye
Antivirüs programlarını kapatıp indir. Yeni güncelleme için V3 macrosu yapıldı stabil bir şekilde çalışıyor hem de muazzam20.06.2019 güncellemesınden sonra hile calısmamaktadır zararlı yazlım hile prpgramı algılandı kapıtalıcak hatası vermektedir bilginize.
virüs programını kapatmayı unttun v3 ü indirdiğinden emin olbende hata veriyor zararlı yazilim bulundu deyip oyunu kapatiyor neyi yanlış yaptim acaba
virüs programını kapatmayı unttun v3 ü indirdiğinden emin ol
temp dosyasını sil %temp% yide temizle tekrar dene bu arada kullandığın hesap ban yiyecek yeni hesap aç onda oyna.ben idm ile indirdim zaten indirmede bi sıkıntı yokki rar dosyasından cıkardim dosyayi oyunu actim sonra yönetici olarak calistir dedim antreman moduna giriyorum bilgisayarinizda zararlı yazılımlar bulundu deyip kapatıyor oyunu
Post automatically merged:
virüs programi kullanmiyorum ki![]()
temp dosyasını sil %temp% yide temizle tekrar dene bu arada kullandığın hesap ban yiyecek yeni hesap aç onda oyna.
evet.çalışıyormu
ben idm ile indirdim zaten indirmede bi sıkıntı yokki rar dosyasından cıkardim dosyayi oyunu actim sonra yönetici olarak calistir dedim antreman moduna giriyorum bilgisayarinizda zararlı yazılımlar bulundu deyip kapatıyor oyunu
Post automatically merged:
virüs programi kullanmiyorum ki![]()