Seçkin Üye
Çoğu silah eklentiler ile baya stabil ve isabetli eline sağlık
Not update ESP guysPlease Guys , do something about ESP![]()
yokBan Riski Varmı
pubgm hilesi kullanıyormuydun dostum cevabın evet ise tamamen temizlemen gerekiyordu lite a girmeden önce.ban yedim ben kullandıktan sonra 1 gun sonra hesap ban yedi
yok
Post automatically merged:
pubgm hilesi kullanıyormuydun dostum cevabın evet ise tamamen temizlemen gerekiyordu lite a girmeden önce.
Arkadaşım V2.1 Güncellendi ban felan yok rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sadece v3 te birkaç takım sıkıntı var onu kullanmasanız da olur.Beyler kesin bir hile çıkınca kullanın her ağızdan bir laf çıkıyor kimi ban yiyor kimi ise ban yemiyor. Önerim bunu kullanmamanız hesabınıza yazık olur.
daha önceden hesabın uyarı almış dır belkide uyarıyı aldıktan sonra 3.gün ban yiyorsunherhan
pc'ye ilk alndığı gün gibiydi yeni güncelleme ve format attım, oyunu yükledim herhangi bir hile programı yoktu sekmemeyı acınca uyarı verdı zararlı yazılım dıye sonra kapattım kullanmadım ertesı gun ban yedım![]()
.d? fixed ın anlamı yakalanmış kapatılmış kırılmış artık yok sen gidip bunu açarsan oyun algılamasıda oyunun kapanmasıda normal canım kardeşim hocaman v3 yazıyor nasıl bir mantık gittinde v2 indirdin qewhjbqwehqwebhjjhqwehqweV2 FİDEX isimli dosyayı oyun algıladı ve kapattı!