Yapamayan arkadas lar win 10 kulanin ve cheat enigineyi görev yonetici sinden ozelikler deyin ismini degişin kolay gele dahada yapamasaniz hic ugrasmayın..
Yapamayan arkadas lar win 10 kulanin ve cheat enigineyi görev yonetici sinden ozelikler deyin ismini degişin kolay gele dahada yapamasaniz hic ugrasmayın..
herşeyi yaptım olmuyor teamwieverdan yardımcı olsana kardeş 6.3 kurdum bypasslı ce buldum onla denedım olmadı ce yi flasha kurdum olmadı windows 8.1 de denedım olmadı. Ya lua hatası verıyor ya script çalıstıgı gibi tak oyundan atıyor
If you dont know how to use it, don't blame the TS LOL, its you who doesnt know how to use it properly or bypass the AC.
=================================================================================================================================================
FYI PUBG Lite after Maintenance , Script still working fine, people who claimed got banned cause the script maybe you play with detected CE or you play blatantly.
Sen kimsin bebe adama laf atıyon bu hile çıktıgından beri kullanıyorum daha bundan ban yemedim bide küfüre bak dinsiz imansız Adana lımısın lan sen ALLAH a söyledigin kelimeye bak