you need learn the basic, dont tell people to make a bypass for AC . LOLYOU SHOULD MAKE A TUTORIAL FOR ANTI CHEAT BYPASS
you need learn the basic, dont tell people to make a bypass for AC . LOLYOU SHOULD MAKE A TUTORIAL FOR ANTI CHEAT BYPASS
Kardeşim Yapamadık bi yardımcı oluver de yapalım yahu Senden haber bekliyorum sırasıyla yazarsan yapacağımYapamayan arkadas lar win 10 kulanin ve cheat enigineyi görev yonetici sinden ozelikler deyin ismini degişin kolay gele dahada yapamasaniz hic ugrasmayın..
herşeyi yaptım olmuyor teamwieverdan yardımcı olsana kardeş 6.3 kurdum bypasslı ce buldum onla denedım olmadı ce yi flasha kurdum olmadı windows 8.1 de denedım olmadı. Ya lua hatası verıyor ya script çalıstıgı gibi tak oyundan atıyorKardeşim Yapamadık bi yardımcı oluver de yapalım yahu Senden haber bekliyorum sırasıyla yazarsan yapacağım
If you dont know how to use it, don't blame the TS LOL, its you who doesnt know how to use it properly or bypass the AC.
Sen kimsin bebe adama laf atıyon bu hile çıktıgından beri kullanıyorum daha bundan ban yemedim bide küfüre bak dinsiz imansız Adana lımısın lan sen ALLAH a söyledigin kelimeye bakT eqinox
Only if you play blatantly or you are using a detected CEIs there a ban risk?
No Recoil'lerde dahil avantaj sağlayan herşeyde ban riski vardır.Ban riski var mı ?