Hile tüm özellikleriyle çalışıyor fakat 1 gün içinde 3 hesabım banlandı toplamda 4-5 maç attım tüm hesaplarla hepsi ban yedi bypassı yaptım bu arada
Bu saatten sonra bedava hile den pek fazla bir fayda gelmez üçüncü gün olmaz dördüncü gün ban yersin. Ben hala kullanıyorum ban yemedim vs gibi boş boş konuşanlar var kulak asmayın. Oyuna gelen son güncellemeden sonra hiç birisinin buradan veya başka bir yerden hile kullanarak oynadığını sanmayın. Adamlar mesaj kasmak için yorum yapıyor. Özellikle bazı moderatorlar var ki günlük mesaj kotası varmış gibi saçma sapan yardım mesajları bırakıyor. hwid ban yedim mac adresim banlandı ne yapabilirim diyen insana yeni işletim sistemi al yeni harddisk al diye yorum bırakıyorlar. Millet olarak her şeyi biliyormuş gibi konuşuyoruz allah dan google çıktı google de olmasa adama yeni power al diyecekler var aramızda![]()
reis gerçekten çalısıyor ama eksik bilgiler veriliyor konuda ben hallettim şuan sıkıntı yok oynuyorum
anladım her maç sonrası oyundan çıkıp tekrar giriceksin o zaman yakalanmazsın reis