Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Mİllet Hİle Kesinlikle Çalşıyor yanlız anlatımda çok fazla eksik var benimde olmuyordu herşey zar zor halloldu.
1. Windows pro sürümü kullanmanız gerekiyor çünkü cheat engine bazı ayarları açılması gerekiyor home sürümü bende hata verdi ve proya geçtim.Bunun içinde format atmam gerekti .
2. Cheat engine 6.3 yada 6.4 kullanmanız gerekiyor örneğin cheat engine 7.0 ı oyun her türlü algılıyor.
3.Bypass yaparken oluşturduğunuz kısayoldan girmeniz gerekiyor ayrıca kodları exe sonuna eklerken bir tane boşluk koymanız gerekiyor
Eğer windows sürümü pro ve güncel olupta yapamayan varsa bana özelden yazsın yardımcı olmaya çalışayım.Sadece atenna kullanıyorum no recoil felan kullanmıyorum hiçbirşekilde oyundan atma felan yada ban yeme söz konusu değil ama adamların yerini gördüpünüzü belli etmiyor olmanız lazım
kardeşim bi ara sana ulaşıyım tamam mı bana tam kurulum nsl yapıcaz goster

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
BecereMedic, hazıra konmaya alışmışız, biraz uğraşalım bakalım Cheat Engine bana M&B Warband dışında da yardımcı olabilecek mi :fastthink:

Thresh
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
on recoil it already takes care of everything, this function for me is enough to win the matches

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Gözünüzü seviyim yapan birisi dc arkadaş eklesin öğretsin yapamıyorum EnesTheRapist#5194

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
oyunu silmiştim geri yüklüyom hız hile olsun yeterli bana ÇD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...