Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ban atacak kadar oyunda kalamadım ki. Scripte Execute komutunu verince "Bilgisayarınızda zararlı program tespit edildi" diyerek oyundan attı ve masaüstüne döndü.
başkan aynı hatayı bende almıştım hile açtığın anda banlanıyorsun.yani lite'da hile biraz zor gibi şuan. eğer o hatayı kaldırmak istiyorsan c klasöründe kmprecorshacker gibi yazan bir dosya var onu sil öyle gir oyuna. eğer defenderda izin verdiğin hileler felan varsa onlarıda kaldırman lazım

Üye
6 HİZMET YILI
Beyler anten kodları herkesi göstermiyor antene pek güvenmeyin. Bu arada radar ve anten kodları aynı. Radar bir işe yaramıyor yani. bide oyundan çok sık atıyor bu hoş değil. yeni hile çıkmış fakat onuda özel üyelere veriyorlar... pubg lite yarıdan fazlası bot zaten ellemeyin hileyle botları öldüre dursunlar... bizede verinnnnnnnnnnnn yeni hileyiiiiiiiiii

Üye
6 HİZMET YILI
Cheat engine UNDETECTED yapmazsanız oyun cheat engine yakalayacaktır kimse yazmamış nasıl yapılacağını buyurun arkadaşlar.

Cheat Engine 6.3 indiriyoruz (Yalnızca 6.3 sürümü için geçerlidir)
başlattan kayıt defteri düzenleyicisine(regedit.exe) girip HKEY_CURRENT_USER\Software burada Cheat Engine buluyoruz ve alt anahtarını yani "Window Positions" siliyoruz.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
When i join to training they kick me for unathorized program, is there bypass for CE ?

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
reyiz sıkıntı oluyo bypass yeni yöntem varmı

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bir yasak aldım, kendi sorumluluğumda kullan! Yasak olup olmadığından emin değilim, ama buraya yazmayı tercih ederim.

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Bypass yapılmıyor hocam

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Cheat engine UNDETECTED yapmazsanız oyun cheat engine yakalayacaktır kimse yazmamış nasıl yapılacağını buyurun arkadaşlar.

Cheat Engine 6.3 indiriyoruz (Yalnızca 6.3 sürümü için geçerlidir)
başlattan kayıt defteri düzenleyicisine(regedit.exe) girip HKEY_CURRENT_USER\Software burada Cheat Engine buluyoruz ve alt anahtarını yani "Window Positions" siliyoruz.

Akşam deneyeyim bunu, çalışırsa güzel olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...