suan benım yaptıgım gibi yapabilen 1kısı tanıyorum paralı satıyor ve ben bu tür şeylerin parayla satılmasına karşıyım attıgım macronunda sadece mh üyelerinin kullanmasını istiyorum bunu nasıl saglıyabilirimİllaki başkalarıda bilen vardır ama atarsan iyi olur buraya.
logitech her oyunun macrosunu kabul etmiyor warzone filan oynuysan orda yapabilirsin pubg nin hiçbir türünde macroya izin vermiyor yapanlar var ama script ile onlarıda bedava bulamazsınreis bana da lazım macro videodan izledim filan yaptım ama olmadı . Logitech G300s
ben oscardan yazıyorum oscardan herkez yazamaz anlatsam bile kendin deneyip bularak yazıyosunkardeşim direk yazabilirsin nası yaptığını.
bu durum beni üzdülogitech her oyunun macrosunu kabul etmiyor warzone filan oynuysan orda yapabilirsin pubg nin hiçbir türünde macroya izin vermiyor yapanlar var ama script ile onlarıda bedava bulamazsın
dostum senın ıcın araştırıcam bi programla sanırm pubg için yapaliyordun ben bi araştırayım beni eklersen sana yazıcam eğer bulabilirsemlogitech içinde çıkaracağımbu durum beni üzdü
tamam kardeşim PUBG lite da oynuyorum PUBG Mobile depubg için yapaliyordun ben bi araştırayım beni eklersen sana yazıcam eğer bulabilirsemlogitech içinde çıkaracağım
evetsadece bloodyde mi çalışıyor ?
steelseries için bilmiyorumsteelseries için lazım bana bulabilirmiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?