Bazı videolar görmüştüm google amcaya sor sana bir kaç video gösterecektirArkadaşlar Pubg Litede Hile Açıyorum OBS Görüyor OBS BYPASS ı da Açıyorum Gine Görüyor Napıcam (Spam Yorum Yapanın Allah Belasını Versin)
OBS ile yayın yapma pek keyifli değil oyun canlı yayınlarına pek seyirci gelmiyor zaman kaybı bir seyaynı şey bendede vardı 1 kaç yöntem denedim ama çözemedim bende yaaa
anne ıhm kardeşim spamdan mesajını siliyorum bi dakkaOBS dediğin ne oluyor bide hatayı tam anlayamadım
kardeşim sadece senin yazdığını anladım senin altındaki yorumlar full spam vallah sıkıdlım konu açmaktan yaOyunu full screan olarak oynadığını ve obs de tam ekran oyun yakaladığına emin ol hocam aynıra "Gine" yazmışsın ve bütün kelimeler büyük harfle başlıyor kör oldum zor yazıyorem
Kardeşim bunlara ne dersen de spam yaparlar aynı sorun onda da varmış adam obs bilmiyor sorun varmışArkadaşlar Pubg Litede Hile Açıyorum OBS Görüyor OBS BYPASS ı da Açıyorum Gine Görüyor Napıcam (Spam Yorum Yapanın Allah Belasını Versin)
iyi bir araştırma yaparsan bulursunArkadaşlar Pubg Litede Hile Açıyorum OBS Görüyor OBS BYPASS ı da Açıyorum Gine Görüyor Napıcam (Spam Yorum Yapanın Allah Belasını Versin)
bu yorumu okuduktan sonra ben neden böyle bir konu açtıgımı unuttumiyi bir araştırma yaparsan bulursun