13 Eki 2020 #1 kaan357 K Seçkin Üye Katılım 23 Mar 2018 Mesajlar 316 Tepki puanı 6 Ödüller 4 8 HİZMET YILI hileyi açarken herhangi bir hata almıyorum herşey yolunda ama hile tam açılacağı anda (dııt) uyarı sesi geliyor ve oyun kapanıyor hile açılmıyor hile şuan bozukmu acaba yardımcı olabilecek olan varmı ?
hileyi açarken herhangi bir hata almıyorum herşey yolunda ama hile tam açılacağı anda (dııt) uyarı sesi geliyor ve oyun kapanıyor hile açılmıyor hile şuan bozukmu acaba yardımcı olabilecek olan varmı ?
Çözüm B B blackhostess 13 Eki 2020 lobiye girdikten sonra tam ekransa eğer pencere moduna al. bendede öyleydi düzeldi
13 Eki 2020 #2 blackhostess B Üye Katılım 21 Haz 2019 Mesajlar 25 Çözümler 1 Tepki puanı 2 Ödüller 6 Yaş 29 6 HİZMET YILI lobiye girdikten sonra tam ekransa eğer pencere moduna al. bendede öyleydi düzeldi Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
15 Eki 2020 Konuyu başlatan #3 kaan357 K Seçkin Üye Katılım 23 Mar 2018 Mesajlar 316 Tepki puanı 6 Ödüller 4 8 HİZMET YILI blackhostess' Alıntı: lobiye girdikten sonra tam ekransa eğer pencere moduna al. bendede öyleydi düzeldi Genişletmek için tıklayın ... yaptım düzeldi eyv kanka Oyla 0 Olumsuz oyla
blackhostess' Alıntı: lobiye girdikten sonra tam ekransa eğer pencere moduna al. bendede öyleydi düzeldi Genişletmek için tıklayın ... yaptım düzeldi eyv kanka