başka hile derken bu siteden kullandığın mıBaşka hile dostum peki bu soru daha yeni hesap oyuna girmiyor intializingde kalıyor neden
başka hile derken bu siteden kullandığın mıBaşka hile dostum peki bu soru daha yeni hesap oyuna girmiyor intializingde kalıyor neden
açıldıgı şekilde bıraktığında esp ayarları açık oluyor mu ? +health+name ?sen hilenin ayarlarıyla oynamışsın açıldığı gibi bırakacanki ban yemeyesin
Bak bu doğru aynı durum benim basıma da geldi once zararlı bisi var dedi acmadı. Sonra bi sekilde hallettim tam actim oyunu oynadım ertesi gün ban yemisim.. Halbuki hile de kullanmamıstım.. Ban yeme sebebim ise su.. Kullandıgım mouse macro olarak görünüp hile algılatıyormuspubg lite artık normal birşey daha oyun başlamadan bat atıyor hata benimki hilesiz birşekilde zararlı uygulama var diye acmiyordu oyunu
siz başka hile kulandınız galiba şuanki üyeliğinizle kullanamazsınız zatenOyun açılır açılmaz ban yedim resmen
Oyun açılır açılmaz ban yedim resmen
Yeni hesaptiumarım emek verdigin hesabın değildir :d hile ayarları ile çok oynamamanızı öneririm
Hayır ilk kez denedim belki oyundan önce açtığımdan sorun olmusturÖnceden kullanmışmıydın peki?
Hayır ilk kez denedim belki oyundan önce açtığımdan sorun olmusturÖnceden kullanmışmıydın peki?
Ama burdakini daha deneyemedimki broaynisini yaşadim bende eski surum hile buyuk ihtimalle benim gibi internetten buldun burdaki hilede direk ban olmuyor ama knk