- Yasaklandı
-
Dostum hile forumunda bunu yazman pekikardeşim hile kullanma biliyorum konuyla alakasız ama oyunun içine hileyle s*çt*nız
at bana özeldenPubg liteda efsane bir hile var elimde efsane speed hackı var forumdaki hile ile onu ust uste acınca oyunda her el 1. oluyorum fakat ertesı gun ban atıyor zevkıne oynamak ısteyen varsa ozele gelsın veya forumda paylaşma imkanım varsa paylaşayım yöneticilerden izin varsa?
çince evet virüsleri olabildigince az olanını buldum ama maalesef genede var.Çin dilinde mi hile?
hilenin ssi varsa atsana ya da linkiniçince evet virüsleri olabildigince az olanını buldum ama maalesef genede var.
Ve bunu hile sitesine yazmankardeşim hile kullanma biliyorum konuyla alakasız ama oyunun içine hileyle s*çt*nız
yöneticilerin izni gerek degilmi özel olsa dahi ban yemeye niyetim yok izin verilirse paylaşırım.at bana özelden
özele yazdım ama inşallah cevap verceksinPubg liteda efsane bir hile var elimde efsane speed hackı var forumdaki hile ile onu ust uste acınca oyunda her el 1. oluyorum fakat ertesı gun ban atıyor zevkıne oynamak ısteyen varsa ozele gelsın veya forumda paylaşma imkanım varsa paylaşayım yöneticilerden izin varsa?
yöneticilerin izni olmadan paylaşırsam ban yiyebilirim bir cevap bekliyorum.özele yazdım ama inşallah cevap verceksin
sen özele bak dostum paylaş demdimyöneticilerin izni olmadan paylaşırsam ban yiyebilirim bir cevap bekliyorum.
bana özelden yazsana girelim 1 elPubg liteda efsane bir hile var elimde efsane speed hackı var forumdaki hile ile onu ust uste acınca oyunda her el 1. oluyorum fakat ertesı gun ban atıyor zevkıne oynamak ısteyen varsa ozele gelsın veya forumda paylaşma imkanım varsa paylaşayım yöneticilerden izin varsa?
baktım hele eklede girek hadisen özele bak dostum paylaş demdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?