- Konuyu başlatan
- Yasaklandı
forumda paylaşmam için izin varsa paylaşacagım.özelden banada atarmısın kral
forumda paylaşmam için izin varsa paylaşacagım.özelden banada atarmısın kral
video çekmem olanaksız virüs totalde virüs gösteriyor biraz ama zararsız diye düşünüyorum hepsi kendim kullanıyorum exe yı actıktan sonra esed ve 2-3 antıvırus programıyla daha tarattım bılgısayarda risk olmadıgını söyledi.Virust total, video ve download linkini ekleyerek neden paylaşmıyorsun ki?
Knk Atarsan Güzel Olur Biraz Troll Yapiyim Arkadaşlara
forumda paylaşacagım arkadaşlar yöneticilerden cevap bekliyorum.Kanka ban atınca bi dalgası kalmıyor ya ama yinede merak ettim neymiş o açtığın diğer hile paylaşta yada özelden bi video felan atabilirsen sevirinim
özele yazdım ama inşallah cevap verceksin
Mevcut hile bile yargı dağıtıyor10 oyunun 8ini alıyorum.
Hergün ban yedikten sonra sanki pek bir anlamı kalmıyor gibi?
Post automatically merged:
Mevcut hile ile hiç ban yedin mi?
What is that?Pubg liteda efsane bir hile var elimde efsane speed hackı var forumdaki hile ile onu ust uste acınca oyunda her el 1. oluyorum fakat ertesı gun ban atıyor zevkıne oynamak ısteyen varsa ozele gelsın veya forumda paylaşma imkanım varsa paylaşayım yöneticilerden izin varsa?
bendeki speed hack arabayı geçiyor seninki hızlımı o kadar ?kanka bendede bi speed hack var ban yemedim daha 2 gün oldu
zaten lig felan yok pubg mobıle gıbı olsa legit oynanırda bu oyunda pek degmıyor lig sistemi yok.Ban yedikten sonra zevk falan kalmıyor dostum