PUBG Lite PC Versiyonun hilesi gelir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
PUBG Lite PC Versiyonun hilesi gelir mi?

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
+1 inş gelir ve inş hdd fiyatları baya ucuzlar da haftada 1-2 tane hdd alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Gelmez kardeşlerim getirtmeyin adam gibi oynayın hilesiz oynayın bari burada rahat rahat oyun oynayalım. Biraz öğrenmeye yetenek geliştirmeye çalışın. Soırf herkeste hile var diye pubg mobile ı hileli oynuyorduk burada yapmayın bari.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Gelmez kardeşlerim getirtmeyin adam gibi oynayın hilesiz oynayın bari burada rahat rahat oyun oynayalım. Biraz öğrenmeye yetenek geliştirmeye çalışın. Soırf herkeste hile var diye pubg mobile ı hileli oynuyorduk burada yapmayın bari.

Artık çok geç gibi kardeşim, bugün ben hile ile vuruldum bileklerime kadar hissettim acısını. Yayılacak gibi görünüyor :(

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Şuan o hile kullananlar öyle bir ban yiyecekler ki, sonra bilgisayara formata kadar gidecek yok. Fakat beklemedikleri şekilde formattan sonra da düzelmeyecek. Sırf bu tür çılgınlıklara forumda yer vermemek için bulaşmıyoruz PUBG Lite'ye. Size çinli hileler ile mutluluklar ve bol banlar dilerim. :D

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
@nader11ndeu Umarım öyle olur, adam bot ile 33 kil alıyor. Bildiğin bazen köprüden araçla geçmek yerine bindiğimiz deniz botu ile :D Gözümün önünden uçtu gitti bot yani evin içinden adamların içinden geçiyor. Asıl olarak 1 hafta sonra zaten temiz bir güncelleme geliyor diye duydum. Umarım sağlam bir temizlik de olur.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
@nader11ndeu Umarım öyle olur, adam bot ile 33 kil alıyor. Bildiğin bazen köprüden araçla geçmek yerine bindiğimiz deniz botu ile :D Gözümün önünden uçtu gitti bot yani evin içinden adamların içinden geçiyor. Asıl olarak 1 hafta sonra zaten temiz bir güncelleme geliyor diye duydum. Umarım sağlam bir temizlik de olur.
Umarım gelir çünkü hileli oynayanlardan bıktık. Abi hile dediğin olay single player oyunlarda haftlaarca uğraşıp geçemediğin oyunlarda yardım olması için kullanılması gereken bir mesele. Battle royal oyunlarda hile kullananın kendisine saygısı yoktur.

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
HDD ban'ı atacaklar sanmam hile yapacaklarını.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
ben de ondan diyorum ya hile bekleyenlere inş haftada 1-2 tane hdd alabilirsiniz diye. şuan facebook sayfasında herkes ağlıyor durduk yere ban yedik diye, 5-10 kişi msi afterburner ı bahane etmiş bundan ban yedik diyor. ben geçen hafta yeni m2 ssd aldım o yüzden pc ter temiz 2 gündür full lite oynadım msi after burner açık halde(yeni işlemci soğutucusunu denemek için) hala ban yemedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...