Pubg lite recoil programı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
30 mermi ile tek seferde spray atılmaz zaten. spray atarken alacağın tam performans max 8 mermidir. evet haklısın cok sekiyor bende zorlanıyorum ama hassasiyetini düşür kardeşim belki bi nebze azalır

Üye
7 HİZMET YILI
Hile, makro vs hiçbir şey kullanmama rağmen birkaç gün önce 100 yıllık ban yedim lite. Üstelik ön kayıt yaptırmış, baya bir de BG biriktirmiştim.Üstelik 2-3 saat antreman modunda hassasiyet ayarları yapmıştım. Hepsi bir hiç uğruna gitti. Hani hilesi olsa, biraz kullansam, biraz zevkini atsam ve banlansam gam yemeyeceğim ama hiçbir hile, makro kulanmama rağmen sistem tarafındna otomatik banlandım.Ticket attım, birkaç gün sonra geri döndüler ve atılan ban'da sorun yok hile kullanmışsınız diyor. Bana kimse Lite savunmasın. Ben böyle bir durumda 100 yıllık ban yersem, sen belki bulabileceğin yöntemlerle kalıcı olarak komple uzaklaştırılırsın, benden söylemesi. Oyun önerime gelirsek, sana iyilik olsun diye yazdım.diğer elemanın çıkışı biraz ters geldi ona cevap verdim.İsediğini yap birazder sana kalmış artık, bu zamanda insanlarada iyilik yaramıyor arkadaş...
boş yapmışsın, memoryui olunca direk ban atıyor. Bana kalırsa çok sağlam anticheat'i. İyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...