kendileri acıkladılar reiz dogruBu bilgiyi nereden aldın?
oyun sevilmediğinden değil ama düşünsene bug lar çözülmicek,yeni silahlar araclar eklenmicek,mesela ayak sesi sorunu halen çözülmedi ve öylede kalıcak.öyle bı duyuru yaptı dıye duydum ama gözden de cıkarıldıgını sanmıyorum kardesım
pubg lite resmi sitesindenBu bilgiyi nereden aldın?
çıkma amacı steam versıyonun daha güçlü pc versıyonları desteklediğinden,oynamak isteyip düşük pc yüzünden oynayamayan kullanıcıları kaybetmemekdi.Bencede başarılı oldular ama şimdi neden vazgeçdiler anlamadım,mobile yatırım yapıcaklar sanırım,en büyük vurgunu mobilden yaptılar çünkü.Kendi adıma Pubg Lite çok güzeldi bu haberi duymak beni üzdü.Kanka zaten bunu piyasaya sürerken amaçları steamde daha çok satmaktı ama kullanıcı fazlalaşınca daha çok üstüne gitmeyip steam satsın diye uğraşırlar yine
Kanka bence pc versiyonunda litedan para kazanmak isteselerdi lite daha ucuz bir fiyata piyasaya sunarlardı kendi reklamlarını kendileri yaptılar ama bende lite oyuncusu olarak bu durum benide üzdüçıkma amacı steam versıyonun daha güçlü pc versıyonları desteklediğinden,oynamak isteyip düşük pc yüzünden oynayamayan kullanıcıları kaybetmemekdi.Bencede başarılı oldular ama şimdi neden vazgeçdiler anlamadım,mobile yatırım yapıcaklar sanırım,en büyük vurgunu mobilden yaptılar çünkü.Kendi adıma Pubg Lite çok güzeldi bu haberi duymak beni üzdü.