Knk o bende yok ayrıca realtek sürücüsünü de yükledim bende çıkmadı
- Başlat – Denetim Masası yolunu takip edin.
- Donanım ve Ses bölümüne tıklayın.
- Ses Aygıtlarını Yönet’e gelin.
- Kayıt’a tıklayın (Üst tarafta yer alıyor).
- Sağ tıklayın ve “bağlantısı kesilmiş ve devre bırakılmış aygıtları” göster yapın.
- Son olarak da “sterio karışımını” etkinleştirin.
dostum alakası yok dediğin şeyin adam ses hatası değil yüksek ihtimal hile programı tespit edilmiştir bilgisayarında
- Başlat – Denetim Masası yolunu takip edin.
- Donanım ve Ses bölümüne tıklayın.
- Ses Aygıtlarını Yönet’e gelin.
- Kayıt’a tıklayın (Üst tarafta yer alıyor).
- Sağ tıklayın ve “bağlantısı kesilmiş ve devre bırakılmış aygıtları” göster yapın.
- Son olarak da “sterio karışımını” etkinleştirin.
Kardeşim bilmiyorsan sende yorum yapma hile falan kullanmadım oyunu ilk defa yükledim ayrıca hile olsa neden directx hatası versin ne alaka.dostum alakası yok dediğin şeyin adam ses hatası değil yüksek ihtimal hile programı tespit edilmiştir bilgisayarında
bende belki dedim biraz internette araştırayım istiyosan sana hatanın çözümünüKardeşim bilmiyorsan sende yorum yapma hile falan kullanmadım oyunu ilk defa yükledim ayrıca hile olsa neden directx hatası versin ne alaka.
directx in 11.0 sürümünü kullanıyosun pubg lıte onu güvensiz görüyor directx 10.0 ı kur ve tekrar oyun motorunu çalıştır dıyor hata mesajını bunu yaparsan çözülecektir.Arkadaşalr merhaba dünden beri bu iki hatayı alıyorum ve internette ne yapıldıysa yaptım çözümünü bulamadım.Sizden yardım isteyeyim dedim.Lütfen şu DXCPL uygulaması, sil yeniden yükle,directx güncelleme dışında bir öneriniz olursa çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler
Ekli dosyayı görüntüle 42227
Ekli dosyayı görüntüle 42228
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?