Çözüldü PUBG Lite sByte hack ile ilgili bi kaç sorum olucak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
-Oyunda aimbot olarak herşeyi kapattım fakat atadığım tuşa basınca halen aktif oluyor. Bunu önlemenin bi yolu var mı?
-Hile aç kapa tuşu var mı? Özellikle ESP için aç kapa tuşu gerekiyor.
-Oyundayken sol üstte F1 -> Battle Mode açıp kapatma tuşu var bu ne işe yarıyor? Battle Mode nedir?
-Bir de oyun esnasında home tuşu menüyü açıyor fakat menü içeriklerine giremiyorum. Klavye arrow tuşları ile gezinemiyorum. Bunun bi çözümü var mı?

Çözüm
Esp için sadece F1 Battle Mode olan ile çözebilirsin. Onu aktif ettiğinde oyundaki araba, item gibi şeyleri göstermiyor ve devre dışı kalıyor. Menü ise mouse arayüzlü zaten sanıyorum. Klavye ile değiştirmen mümkün değil dolayısıyla.
Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Esp için sadece F1 Battle Mode olan ile çözebilirsin. Onu aktif ettiğinde oyundaki araba, item gibi şeyleri göstermiyor ve devre dışı kalıyor. Menü ise mouse arayüzlü zaten sanıyorum. Klavye ile değiştirmen mümkün değil dolayısıyla.

Çözüm
Süper Üye
6 HİZMET YILI
-Oyunda aimbot olarak herşeyi kapattım fakat atadığım tuşa basınca halen aktif oluyor. Bunu önlemenin bi yolu var mı?
-Hile aç kapa tuşu var mı? Özellikle ESP için aç kapa tuşu gerekiyor.
-Oyundayken sol üstte F1 -> Battle Mode açıp kapatma tuşu var bu ne işe yarıyor? Battle Mode nedir?
-Bir de oyun esnasında home tuşu menüyü açıyor fakat menü içeriklerine giremiyorum. Klavye arrow tuşları ile gezinemiyorum. Bunun bi çözümü var mı?
Aim bot hakkında birşey diyemem bende çok bilmiyorum. Hileyi tamamen açıp kapatamazsın, illaki esp aç kapat yapacaksan menüden manuel aç kapat yaparsın. F1 e basınca etraftaki arabaları itemleri göstermeyi kapatıyor ama adamları görmeye devam ediyorsun. Oyun esnasında menüde gezmek için önce home sonra esc yapıp gezebilirsin bu sayede mouse ortaya çıkıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...