17 Kas 2020 #1 tanbuga Seçkin Üye Katılım 12 Haz 2019 Mesajlar 328 Tepki puanı 23 Ödüller 5 Yaş 27 7 HİZMET YILI Bugüne kadar sorunsuz bir şekilde kullanıyordum ancak hileyi açınca oyun kapanıyor hiç bir uyarı vermiyor yada ban atmıyor
Bugüne kadar sorunsuz bir şekilde kullanıyordum ancak hileyi açınca oyun kapanıyor hiç bir uyarı vermiyor yada ban atmıyor
17 Kas 2020 Konuyu başlatan #2 tanbuga Seçkin Üye Katılım 12 Haz 2019 Mesajlar 328 Tepki puanı 23 Ödüller 5 Yaş 27 7 HİZMET YILI Sorunun nedenini buldum oyunu tam ekran moduna almışım ayarlardan tam ekrandan kenarsıza getirince düzeldi Konu kilit
Sorunun nedenini buldum oyunu tam ekran moduna almışım ayarlardan tam ekrandan kenarsıza getirince düzeldi Konu kilit
17 Kas 2020 Admin #3 PeachCat Admin Katılım 26 Eyl 2017 Mesajlar 5,427 Çözümler 168 Tepki puanı 6,968 Ödüller 23 8 HİZMET YILI tanbuga' Alıntı: Sorunun nedenini buldum oyunu tam ekran moduna almışım ayarlardan tam ekrandan kenarsıza getirince düzeldi Konu kilit Genişletmek için tıklayın ... Sorunlarınız çözüldüğü zaman konuya yorum atmak yerine, konunuzu raporlayıp bildirirseniz zaten en kısa süre içinde konu kilitlenir. İyi forumlar. #Locked
tanbuga' Alıntı: Sorunun nedenini buldum oyunu tam ekran moduna almışım ayarlardan tam ekrandan kenarsıza getirince düzeldi Konu kilit Genişletmek için tıklayın ... Sorunlarınız çözüldüğü zaman konuya yorum atmak yerine, konunuzu raporlayıp bildirirseniz zaten en kısa süre içinde konu kilitlenir. İyi forumlar. #Locked