Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GHOST
Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
pubg lite tan pc ban yedim yardom edermisiniz
Düzeltemezsin... Ben destekle çok fazla iletişime geçtim pc den bulunan bi program yüzünden yedim, bir sürü mesaj atmama rağmen açmadılar. Birde 1 ay önce takım arkadaşı öldürmeden yedim. Her ne kadar kendi arkadaşım video için troll öldürdüğümüzü söylesekde açmadılar onu bile 1 ay sonra açıldı banım yani ayın 12 sinde. Anlıcan açmıyorlar. Videolu bir kanıtın varsa belki açıyorlar oda belki...

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bakımda ne zaman çıkar her hangi bir bilgi varmı ?:thonkie:
Post automatically merged:

Düzeltemezsin... Ben destekle çok fazla iletişime geçtim pc den bulunan bi program yüzünden yedim, bir sürü mesaj atmama rağmen açmadılar. Birde 1 ay önce takım arkadaşı öldürmeden yedim. Her ne kadar kendi arkadaşım video için troll öldürdüğümüzü söylesekde açmadılar onu bile 1 ay sonra açıldı banım yani ayın 12 sinde. Anlıcan açmıyorlar. Videolu bir kanıtın varsa belki açıyorlar oda belki...
o kadar uğraşa bide :rem::cryangry:

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Уже прошло 3 недели чита все еще нет((((

Üye
7 HİZMET YILI
pubg lite memory hackers loaderi tespit edip zararlı yazılım hatası veriyor böyle bi hata alan varsa silsin 2. kez bu hatayı alınırsanız banlanıyorsunuz(en azından bende böyle oldu)yapılan hilede inşallah bunlar çözülür

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
Okul başlamadan yayınlasanız çok iyi olacak staj zaten başlıyor doya doya oynayasım var :D

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Dont put an aimbot
Post automatically merged:

wall is already good

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...