hi .. release hack today? :3Ekli dosyayı görüntüle 23788
Sanırım bazı üyeler konuyu okumadan yorum yapma peşinde.
Dostum bizim beklentimiz ne zaman çıkıcağına dair bilgi almak ondan sonra sormayı keseriz 2 4 hafta dediler 2 hafta doldu 4. Hafta dolmasına 1 gün kaldı, yeni loader hakkında hiç bilgi verilmiyor insanlar da doğal olarak soruyor...Ekli dosyayı görüntüle 23788
Sanırım bazı üyeler konuyu okumadan yorum yapma peşinde.
neyse sal sana ne desem boşAmaç zaten hile yapmak değilmi adamın yerini göreceksen eğer bi zahmet itemlerinde yerini görelim ne olacak olmuşken tam olsun değilmi hadi aimbotta olmasın onada razıyız ama eğer itemlerin yerini görmezsek 1 seviye kaskı zırhı çantayı bile zor buluruz herşeyimiz çöp olur ben şimdi pubg mobilden geldiğim için item esp olmadan çok zorlanırım açıkçası hatta birçok kişi zorlanacaktır bundan emin olabilirsin eninde sonunda item esp gelir bu hileye bugün değilse yarın gelir eninde sonunda getirirler çok lazım olan birşey çünki.
Tüh bugünde çıkmıycak galibalink nerde la
Hele bi çıksın pubg mobileyi kökten bırakçam inşallah zıplamalı tek atan araplardan sonsuza dek kurtulacazBiraz saygı beyler adamlar elinden geleni yapıyordur..Burada sizlere kaliteli ücretsiz hile sunuyorlar çıldırmayın bekleyin.
Kardes sen gercekten hile delisisinİtem esp siz hilemi olurmuş Nereden bilecez silahların ve itemlerin nerede olduklarını tek tek evmi gezip dolaşçaz
Birsürü ıvır zıvırmı aranırmış yok o nerde yok şu nerde bilmem ne nerde ara babam ara vakit kaybetmekten başka ne geçicek elinize zaten 30 dakikası çanta zırh kask aramak ile geçicek yalanmı siz looth yapmayı kolay bişeymi zannediyorsunuz.
Geçecez az kaldıBir Çıksada Oyunun Irzına Geçsek .D
Lite bekle sana geliyorum!
Sanane kardeş aime gerek olup olmadığından isteyen kullansın sen istemiyorsan eğer açmazsın olur biter ben açmayı tercih edicem bi itirazınmı var kolsuzum belki aim benim elim kolum olucak belki sanane yani bundanZATEN aime gerek yok espden sonra
Aynen kardeşim Bende öyle itemleri görmezsem iyi oynayamıyorumİtem esp siz hilemi olurmuş Nereden bilecez silahların ve itemlerin nerede olduklarını tek tek evmi gezip dolaşçaz
Birsürü ıvır zıvırı aramaklamı vakitmi harcayacağız yok o nerde yok şu nerde bilmem ne nerde ara babam ara vakit kaybetmekten başka ne geçicek elinize zaten 30 dakikası çanta zırh kask aramak ile geçicek siz looth yapmayı kolay bişeymi zannediyorsunuz.