I don't think today eitherI think it will be more mid afternoon or evening
Piyasadaki bedava ilk hile olacak değilmi mhReis şu hileyi çıkarda parayla hile satan kaşarlara bi kapak olsunyaparsa memoryhackers yapar.
Aynen ben aldım bir siteden adamlar çok sorumsuz destek desen 0 birileri eleştirince direk banlayıp engelliyorlar Lite hilesi aldım ESP ve AİM BOT diye aldım aim bot yok ban desen her maç yiyorum esp desen kayıyor sapıtıyor. Anlıcan bu site çıkardı çıkardı çıkarmadı boku yicezparalı hileler ban yemiyor diye bir saçmalık yok arkadaşlar bu arada pubg mobil ve pubg lite deki paralı hileler ban yemektedir %100 ban riski yok diyen satış kurumları bilinki dolandırıcıdır
Millet elindekilerle yetinmeyi bilmiyorDirek god mod yapalım seni ölümsüz ol yada başlar başlamaz full seviye 3 groza+awm full eklenti![]()
aşırı belli edip fazla report yemezsen birşey olacağını zannetmiyorum yersen aim bottan yersin banların çoğu aim bot ve speed den geliyorSadece görmeden ban yermiyiz bu hilede
Var kardeş var ;Admin bu hilede 3 seviye eşyaları silahları air dropların yerini görme imkanımız varmı adamın yerini görme ile beraber on numara efsane bişey olur varya oyun tadından yenmez hiç sıkılmam bile oynarken.