Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
konudada belittiğin gibi sadece aim botta ban atıyorsa wall hack sadece kullananlım

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Bu iş can sıkmaya başladı artık kabak tadı veriyo bi hileyi çıkaramadınız gitti masusmu salmıyorsunuz nedir vallahi bunalıma girdik ne uzun sürdü bukadar alt tarafı bi yer görme getirceksiniz zaten aim çıkarcağınızda yok beklediğimize deyse bari bukadar beklettiniz madem aimbotta çıkarın ki bişey anlayalım alt tarafı bi yer görme için bukadar bekletilirmi canım insaf yani.
Post automatically merged:

konudada belittiğin gibi sadece aim botta ban atıyorsa wall hack sadece kullananlım
aimbot tan niye banlanıcazki ben anlamış değilim bu işi hileyi undetected diye biliyom yanlışmı biliyorum acaba ?

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bu iş can sıkmaya başladı artık kabak tadı veriyo bi hileyi çıkaramadınız gitti masusmu salmıyorsunuz nedir vallahi bunalıma girdik ne uzun sürdü bukadar alt tarafı bi yer görme getirceksiniz zaten aim çıkarcağınızda yok beklediğimize deyse bari bukadar beklettiniz madem aimbotta çıkarın ki bişey anlayalım alt tarafı bi yer görme için bukadar bekletilirmi canım insaf yani.
Post automatically merged:

aimbot tan niye banlanıcazki ben anlamış değilim bu işi hileyi undetected diye biliyom yanlışmı biliyorum acaba ?
devamlı fixleniyor oyun

Üye
6 HİZMET YILI
çıkmıycak ya herhalde okullar açıldıgında oynayamayacagız zaten

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Lütfen sabırlı olunuz adamlar elinden geleni yapıyorlar

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Lütfen sabırlı olunuz adamlar elinden geleni yapıyorlar
Çok bile sabır ettik hiçbişeyin geleceği falan yok kandırmayın bizi burda alt tarafı bir açıklama yapma gereği bile duymuyorlar şu tarihte
hile çıkacak şeklinde demekki hile gelmiycek ondan duymuyorlar

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Çok bile sabır ettik hiçbişeyin geleceği falan yok kandırmayın bizi burda alt tarafı bir açıklama yapma gereği bile duymuyorlar şu tarihte
kardeşim belliki yenisin burda boş yapma.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Bedava hile kullanacaksın hâlâ boş yapıyorsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...