Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Hey, Windows 7 İçin Hile Güncellemenizi Ne Kadar İhtiyacım Var ve Bunun Başlamasını Bekliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
benim merak ettiğim tek konu su hile public olacağı için ne kadar süre fix yemeden dayanabilecek. bu konudaki fikirleri merak ediyorum yani sonuçta girdiğimiz serverin % 90'ı bu hileyi kullanacak 2. gün ban dalgası başlamaz inşallah iyi forumlar dilerim.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bence boşuna bekliyoruz çünkü lite versiyon güvenliğe aşırı önem vermiş bilgisayarımdaki pubg mobilede kullandığımız programı açmasam bile lite versiyon bu programı bir şekilde pc de tespit ediyor ve oyundan atıyor tam 3 defa bedavaya adam banlattım 4. adam banlanmadı hileyi komple kaldırdım şimdi...bu yüzden bu oyuna çok farklı bir program yapılması gerekiyor kanaatimce

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bu kadar zaman yapılamamışsa vardır altında yatan bir neden. Şahsen pek ümidim yok bu konuda. Basit bir makroyu bile sistem algılıyor ve oyundan atıyor, kaldı ki normal bir hile yapılacak ve sorunsuz oynatacak...Ya oyunu böyle oynayacağız ya da başka oyuna yöneleceğiz. Sallayın ya Lite, silahlar bildiğin eşşek gibi tepiyor, gidin rise of elsiyum falan oynayım.Litenden bin kat daha iyi.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Bu kadar zaman yapılamamışsa vardır altında yatan bir neden. Şahsen pek ümidim yok bu konuda. Basit bir makroyu bile sistem algılıyor ve oyundan atıyor, kaldı ki normal bir hile yapılacak ve sorunsuz oynatacak...Ya oyunu böyle oynayacağız ya da başka oyuna yöneleceğiz. Sallayın ya Lite, silahlar bildiğin eşşek gibi tepiyor, gidin rise of elsiyum falan oynayım.Litenden bin kat daha iyi.
bencede ring of elysium liteden daha iyi..

Üye
7 HİZMET YILI
Ya ben hile falan beklemiyorum ama bu gün adam gözüm göre göre 100 mt mesafeden bana akm ile sprey attı. Bu güne kadar hep hile değildir falan dedim sebebi; adamı öldükten sonra göremememiz. Sözde türkiye serverı ama Türkten çok arap var ve beni o şekilde vuranda araptı. Pubg araplara çalışıyor arkadaşlar motor farklı ne alaka ne diyeceksiniz ama açıklarını sanırım para karşılığı onlara satıyorlar steam de aynı şekilde bu sitede olsam da hiç hile kullanmadım daha doğrusu denedim ama başaramadım. AV yüzünden. Size tavsiyem benzer oyunlara yönelmeniz, kendinizi arapların oyununa figüran etmeyin... İyi oyunlar ...

Üye
8 HİZMET YILI
When will it get released admin ?
Yönetici ne zaman yayınlanacak ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...