Çözüldü Pubg lite service error hatası alıyorum [Yardım]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
merhaba pubg lite hileyi güncel kullanabilen var mı? ui. den seçince ekrana cmd de start:6 error : service error yazısı geliyor. fikri olan var mı

Çözüm
Başlat kısmına "Winver" yazarak Windows sürümünüzü kontrol edin. Sadece Windows 10 1903-1909 sürümleriyle uyumlu olmak zorunda. Bunun dışında çalışmaz. Ayriyeten Vanguard var ise tamamen devre dışı bırakın ve tekrar deneyin.
Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Başlat kısmına "Winver" yazarak Windows sürümünüzü kontrol edin. Sadece Windows 10 1903-1909 sürümleriyle uyumlu olmak zorunda. Bunun dışında çalışmaz. Ayriyeten Vanguard var ise tamamen devre dışı bırakın ve tekrar deneyin.

Çözüm
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
usta yanlış anlama ama benim win 2004 sürümlü bende calısıyor ama benim win10 2004 sürüm olduğu icinmi bilmem arada hiçbir hata vermeden zınq diye masaüstüne atıyor ben 2 hileyi anda anda acıyorum ve birşeyler çakışıp hata veriyor bazen ise sabah 9 dan akşam 9 a kadar oyun oynuyorum bu esnada 1 2 hesap ban yiyor ama hiç atmıyor bu bizim hile neye göre oyundan atıyor çözemedim bazen 1 kere bile atmıyor fulgün oynuyorum bugün ise 1 saat anca oynamadım 2 3 kere attı hata vermeden vc+ yüklü hepsi virüs programı falan kapalı onu biliyoz ama neden atıyor bilmiyorum sürüm 2004 oldugu icin değildir umarım dediğim gibi öyle olsa hergün atar

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
usta yanlış anlama ama benim win 2004 sürümlü bende calısıyor ama benim win10 2004 sürüm olduğu icinmi bilmem arada hiçbir hata vermeden zınq diye masaüstüne atıyor ben 2 hileyi anda anda acıyorum ve birşeyler çakışıp hata veriyor bazen ise sabah 9 dan akşam 9 a kadar oyun oynuyorum bu esnada 1 2 hesap ban yiyor ama hiç atmıyor bu bizim hile neye göre oyundan atıyor çözemedim bazen 1 kere bile atmıyor fulgün oynuyorum bugün ise 1 saat anca oynamadım 2 3 kere attı hata vermeden vc+ yüklü hepsi virüs programı falan kapalı onu biliyoz ama neden atıyor bilmiyorum sürüm 2004 oldugu icin değildir umarım dediğim gibi öyle olsa hergün atar
Hilesinde belirtili olan ve söylenen bu;
1605182463753.png

Her neyse, ban sorununuza gelecek olursak da büyük ihtimal detect olmuş olabilir. Çünkü birçok kişi aynı sorunu dile getiriyor konusu üzerinden. Ayriyeten baya uzun süredir güncellenmedi zaten.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hilesinde belirtili olan ve söylenen bu;
Ekli dosyayı görüntüle 54840
Her neyse, ban sorununuza gelecek olursak da büyük ihtimal detect olmuş olabilir. Çünkü birçok kişi aynı sorunu dile getiriyor konusu üzerinden. Ayriyeten baya uzun süredir güncellenmedi zaten.
Usta oyuna update gelmiyor hileyede gelmiyor aynı süre zarfında eğer hile fix yerse 100 yıl sınırsız atıp zararlı yazılım bulundu der ama hileyi rage oynayıp belli eden tayfa 24 saat ban yiyip hile fix yedi diyor hilede hiçbir sıkıntı yok birtek flycar calısmıyor o kadar dediğim gibi hilede sıkıntı yok

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Check your Windows version. It only working on build 1903-1909. Others than that, it won't work.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...