Seçkin Üye
Bende de bir tane adam araba almış herkesi düşürüyor ve 1.5 dk da oyun bittiarkadaslar az önce oyuna girdim en az 10 kişi speed hack acmıs oyunda bu hile karsıdaki oyuncunun canını sıkar adamla oyunu bırakır hile ypacagımız oyunda kalmıcak yakında..hile kullanında yinede adil kullanın adamları izlemeyi kullanın neden sınırları zorluyonuz taabı spped hackı yada aimi kullananlardan bahsediyom biraz daha adil kullanın oyunun zevkini kaçirmayın lütfen hileyi kim ayarlıyorsa bence tekrar gözden geçirmeli bu hileyi acil..
Bende ama biraz sabırseçkin üye olsaydım bi
seninki az kalmış bana daha var ben yolun başındayımBende ama biraz sabır
Doğru bende çok çabaladım ama Pika abimiz sağolsun yolun ucunda harika bir hile varseninki az kalmış bana daha var ben yolun başındayım
küfür yasak kardeşim ban yersin kuralları oku bi benceabi yorum dediği şey bu mu ya kafam sikilidi 1 sernelik üyeyiz bi onaylı üye olamadık ne yapmam gerekiyor bilgi verirseniz çok sevinirim
eyvallah reis düzeltirimküfür yasak kardeşim ban yersin kuralları oku bi bence
Bende ama biraz sabır
konuyla alakasız yorum kasmayın reportluyorum şuan yaptığım gibiseçkin üye olsaydım bi
reis onaylı üye nasıl olurumeyvallah reis düzeltirim
sorrykonuyla alakasız yorum kasmayın reportluyorum şuan yaptığım gibi
arkadaslar az önce oyuna girdim en az 10 kişi speed hack acmıs oyunda bu hile karsıdaki oyuncunun canını sıkar adamla oyunu bırakır hile ypacagımız oyunda kalmıcak yakında..hile kullanında yinede adil kullanın adamları izlemeyi kullanın neden sınırları zorluyonuz taabı spped hackı yada aimi kullananlardan bahsediyom biraz daha adil kullanın oyunun zevkini kaçirmayın lütfen hileyi kim ayarlıyorsa bence tekrar gözden geçirmeli bu hileyi acil..
belli etmeden adamları sıkmadan adamı izledim oyun sonuna kadar hızlı kosmayı hiç kapatmadi milletle dalga gecerek oynadı 31 kill aldı sen hille kullanmayanların bu oyunda duracagınımı zannediyon..oyuncu kalmıcak pubg mobile gibi bundadahileyi adil kullanmak nedir reis
Ben Mobile de mevlana açan gördüm en yükseğe çıktı oradan takır takır almış m249'u yanibelli etmeden adamları sıkmadan adamı izledim oyun sonuna kadar hızlı kosmayı hiç kapatmadi milletle dalga gecerek oynadı 31 kill aldı sen hille kullanmayanların bu oyunda duracagınımı zannediyon..oyuncu kalmıcak pubg mobile gibi bundada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?