pubg lite speed hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
arkadaslar az önce oyuna girdim en az 10 kişi speed hack acmıs oyunda bu hile karsıdaki oyuncunun canını sıkar adamla oyunu bırakır hile ypacagımız oyunda kalmıcak yakında..hile kullanında yinede adil kullanın adamları izlemeyi kullanın neden sınırları zorluyonuz taabı spped hackı yada aimi kullananlardan bahsediyom biraz daha adil kullanın oyunun zevkini kaçirmayın lütfen hileyi kim ayarlıyorsa bence tekrar gözden geçirmeli bu hileyi acil..

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
arkadaslar az önce oyuna girdim en az 10 kişi speed hack acmıs oyunda bu hile karsıdaki oyuncunun canını sıkar adamla oyunu bırakır hile ypacagımız oyunda kalmıcak yakında..hile kullanında yinede adil kullanın adamları izlemeyi kullanın neden sınırları zorluyonuz taabı spped hackı yada aimi kullananlardan bahsediyom biraz daha adil kullanın oyunun zevkini kaçirmayın lütfen hileyi kim ayarlıyorsa bence tekrar gözden geçirmeli bu hileyi acil..
Bende de bir tane adam araba almış herkesi düşürüyor ve 1.5 dk da oyun bitti

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
:mad: 2 dk önce oyundan çıktım sinirlendim adam motorla uçuyo 3 el ard arda bu hilelere denk gedlim üstüne bide takım arkadaşım öldürüp öldürüp kaldırdılar bende sinirlenip çıktım oynu mahvettiler

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hileyi adil kullanmak nedir reis :D

Üye
9 HİZMET YILI
sen speed gördüğüne dua et ben uçan toros gördüm ahahahha :D

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
at that cheat have speed hack ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
abi yorum dediği şey bu mu ya 1 sernelik üyeyiz bi onaylı üye olamadık ne yapmam gerekiyor bilgi verirseniz çok sevinirim

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
hileyi adil kullanmak nedir reis :D
belli etmeden adamları sıkmadan adamı izledim oyun sonuna kadar hızlı kosmayı hiç kapatmadi milletle dalga gecerek oynadı 31 kill aldı sen hille kullanmayanların bu oyunda duracagınımı zannediyon..oyuncu kalmıcak pubg mobile gibi bundada

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
belli etmeden adamları sıkmadan adamı izledim oyun sonuna kadar hızlı kosmayı hiç kapatmadi milletle dalga gecerek oynadı 31 kill aldı sen hille kullanmayanların bu oyunda duracagınımı zannediyon..oyuncu kalmıcak pubg mobile gibi bundada
Ben Mobile de mevlana açan gördüm en yükseğe çıktı oradan takır takır almış m249'u yani
Her Oyunun Hilecisi Vardır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...