Skeet number number 1
Süper Üye
Kardeşim isteyen istediği gibi kullanabilir Sen buna karışamazsın.arkadaslar az önce oyuna girdim en az 10 kişi speed hack acmıs oyunda bu hile karsıdaki oyuncunun canını sıkar adamla oyunu bırakır hile ypacagımız oyunda kalmıcak yakında..hile kullanında yinede adil kullanın adamları izlemeyi kullanın neden sınırları zorluyonuz taabı spped hackı yada aimi kullananlardan bahsediyom biraz daha adil kullanın oyunun zevkini kaçirmayın lütfen hileyi kim ayarlıyorsa bence tekrar gözden geçirmeli bu hileyi acil..
bende istedigim konuyu acarım sende buna karısamazsın.. benimki sadece bir fikirKardeşim isteyen istediği gibi kullanabilir Sen buna karışamazsın.
Bence gereksiz bi hilearkadaslar az önce oyuna girdim en az 10 kişi speed hack acmıs oyunda bu hile karsıdaki oyuncunun canını sıkar adamla oyunu bırakır hile ypacagımız oyunda kalmıcak yakında..hile kullanında yinede adil kullanın adamları izlemeyi kullanın neden sınırları zorluyonuz taabı spped hackı yada aimi kullananlardan bahsediyom biraz daha adil kullanın oyunun zevkini kaçirmayın lütfen hileyi kim ayarlıyorsa bence tekrar gözden geçirmeli bu hileyi acil..
valla yoruma bakıyor herşey belirli yorum var o sayıya ulaşman lazım sanırımabi yorum dediği şey bu mu ya 1 sernelik üyeyiz bi onaylı üye olamadık ne yapmam gerekiyor bilgi verirseniz çok sevinirim
Aynı konuyu dün bende dile getirdim herşeyin bir dozu var abartmamalarını önerdim inşallah arkadaşlara yardımcı olabiliyoruzdur ve bunu az da olsa düşük seviyeye indirebilirizarkadaslar az önce oyuna girdim en az 10 kişi speed hack acmıs oyunda bu hile karsıdaki oyuncunun canını sıkar adamla oyunu bırakır hile ypacagımız oyunda kalmıcak yakında..hile kullanında yinede adil kullanın adamları izlemeyi kullanın neden sınırları zorluyonuz taabı spped hackı yada aimi kullananlardan bahsediyom biraz daha adil kullanın oyunun zevkini kaçirmayın lütfen hileyi kim ayarlıyorsa bence tekrar gözden geçirmeli bu hileyi acil..
banlansa nolcak yeni bi hesap açmak çok kolayraporlamadan banlanmaları çok uzun sürmez merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?