pubg lite speed hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skeet number number 1
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
arkadaslar az önce oyuna girdim en az 10 kişi speed hack acmıs oyunda bu hile karsıdaki oyuncunun canını sıkar adamla oyunu bırakır hile ypacagımız oyunda kalmıcak yakında..hile kullanında yinede adil kullanın adamları izlemeyi kullanın neden sınırları zorluyonuz taabı spped hackı yada aimi kullananlardan bahsediyom biraz daha adil kullanın oyunun zevkini kaçirmayın lütfen hileyi kim ayarlıyorsa bence tekrar gözden geçirmeli bu hileyi acil..
Kardeşim isteyen istediği gibi kullanabilir Sen buna karışamazsın.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
arkadaslar az önce oyuna girdim en az 10 kişi speed hack acmıs oyunda bu hile karsıdaki oyuncunun canını sıkar adamla oyunu bırakır hile ypacagımız oyunda kalmıcak yakında..hile kullanında yinede adil kullanın adamları izlemeyi kullanın neden sınırları zorluyonuz taabı spped hackı yada aimi kullananlardan bahsediyom biraz daha adil kullanın oyunun zevkini kaçirmayın lütfen hileyi kim ayarlıyorsa bence tekrar gözden geçirmeli bu hileyi acil..
Bence gereksiz bi hile

Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
raporlamadan banlanmaları çok uzun sürmez merak etme

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Emin değilim, ama yasağın hızı için

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
bu sitenin verdiği hiledeki speed yine o kadar hızlı değl ama yabancı siterden hile kullananlrın speedi varki harbi ounu bıraktıracak cinsten...

Yarışmacı Arkadaşlara Başarılar Diliyorum
Süper Üye
7 HİZMET YILI
çok abartarak kullanıyolar hileleri bu yüzden fix yiyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bazıları tamamen trollemek amaçlı kullanıyor, hile kullananlar bile şikayet ediyor speed'den :D

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bu speed hack beadava mı dagıtıyolıyo blmııyorm hekrezde var

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
[QUOTE = "haliaganın31, yayın: 2108191, üye: 1300983"]
arkadaslar az önce oyuna girdim tr az 10 kişi hız kesmek acmıs oyunda bu hile karsıdaki oyuncunun canını sıkar adamla oyunu kullanın kullanmak oyunun zevkini kaçırmayın lütfen hileyi kim ayarlıyorsa bence tekrar gözden geçirmeli bu hileyi acil ..
[/ALINTI]hiç bulaşmamak en iyisi ama yapacak bişi yok

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Aynı konuyu dün bende dile getirdim herşeyin bir dozu var abartmamalarını önerdim inşallah arkadaşlara yardımcı olabiliyoruzdur ve bunu az da olsa düşük seviyeye indirebiliriz

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bazen abartıyorlar hileyi de bir sınırlı kullanmak lazım

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
konuyu ben acıcaktım sen acmıssın . yakında fıx yer kardesım . kesınlıkle sınırlama getırılmelı nıckınden tespıt edıp vermıcen aslında bunlara hıleyı . abartmayın dedıkce ıyıce cılkını cıkardılar . hayır sureklı ızlenıyorlar bıde onunda farkında ama hız hılesı kalkması gereklı. colugun cocugun elıne dustu fıx yemesı kacınılmaz artık

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Ayrıca, Speed Hack ciddi bir şekilde yasaklanma şansını artırıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...