Süper Üye
dene bakam bi çok hızlı yapınca tp oluyorlar olmasalar efsağne olucak ama vuramıyorumda adamları etrafında 4 tur atıyorum xdMerak ettim deneyecem bi
aynen yere yatıp hızı doğru hız arttıracağım yeri buluyorum 10 yapıyorum efsağne oluyor vuramıyorlardaTroll amaçlı icin birebir
her hilede olduğu gibi evet ben cheat engine 6.8.3 kullanıyorum 3. günüm hayla yemedimban riski var mı
tabiki varban riski var mı
o zaman kalsın ya riske atamaya gerek yoktabiki varaç gez bi bakim test edek kaç dk da ban yiyoz
hocam dediğim gibi çarımın 3. günü 1 tağne çarım ban yedi oda 1 gün yan çarda oynuyorum şimdi isterseniz ekleyelim bi erengel vikendi gezisi yapalımtabiki varaç gez bi bakim test edek kaç dk da ban yiyoz
dediğim gibi ban yemek uzun sürüyor birazda şansınıza kalmış birşey ama pusucular için bira bir hile sürünerek alana girmek çok hoşteşekkürler. tek raporda uçan banı yersiniz arkadaşlar kesinlikle gerçek hesabınızla denemeyin.
sonundaki tırnaklara dikkat etpubg lite cheat engine kullancam olmuyor bypass demişiniz chet engine için exe dosyasının sonuna bir uzatı girn diyor giriyom ama kabul etmiyor nolur bir yardım et bana
cheat engine kullancam bypass nasıl olcak yardım edermisin exe dosyasının sonuna gir şey gir dedi onu girdim kabul etmedi nasıl oclakteşekkür ederim pubg lite girmenin vakti geldi he bi troll atam asdad
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?