pubg lite speed hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
fp:1 fp:1 fp:1 f:0.0001 f:20 f:0.0005 f:0.4 benimde katkım olsun bu kodu cehat engine de grouped de taratıyorsunuz sonra istediğiniz değeri yazın

NOT: 17 den sonrası çöküntü yapabilir oyuna
2:çok yüksek değerler insanların top olmasına neden oluyor çözmeye çalıştım ama olmadı
3:2 de teleport olmuyor doğru hızlandırmayı tek tek arıyarak ayarlayabilirsiniz (hangisi hızlanıyorsa her oyun değişiyor)

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Troll amaçlı icin birebir :D :D
aynen yere yatıp hızı doğru hız arttıracağım yeri buluyorum 10 yapıyorum efsağne oluyor vuramıyorlarda
Post automatically merged:

her hilede olduğu gibi evet ben cheat engine 6.8.3 kullanıyorum 3. günüm hayla yemedim

ekleyebilirsiniz isim XD-____-XD gibi birşeydi alt çizgi kaç tağne bilmiyorum total 30 kill var

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Benim gibi oyun başlarken milletin önünde açmayın aman :D Anında ban yedim orada

live the moment
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
teşekkürler. tek raporda uçan banı yersiniz arkadaşlar kesinlikle gerçek hesabınızla denemeyin.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Yedek hesaptan açayım bari :D

Griffin Premium
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
teşekkür ederim pubg lite girmenin vakti geldi he bi troll atam asdad

Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
pubg lite cheat engine kullancam olmuyor bypass demişiniz chet engine için exe dosyasının sonuna bir uzatı girn diyor giriyom ama kabul etmiyor nolur bir yardım et bana

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
teşekkürler. tek raporda uçan banı yersiniz arkadaşlar kesinlikle gerçek hesabınızla denemeyin.
dediğim gibi ban yemek uzun sürüyor birazda şansınıza kalmış birşey ama pusucular için bira bir hile sürünerek alana girmek çok hoş :)

pubg lite cheat engine kullancam olmuyor bypass demişiniz chet engine için exe dosyasının sonuna bir uzatı girn diyor giriyom ama kabul etmiyor nolur bir yardım et bana
sonundaki tırnaklara dikkat et

Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
teşekkür ederim pubg lite girmenin vakti geldi he bi troll atam asdad
cheat engine kullancam bypass nasıl olcak yardım edermisin exe dosyasının sonuna gir şey gir dedi onu girdim kabul etmedi nasıl oclak

Tırnağın içine de yazdım dışınada yazdım olmadı uygula diyom olmuyor bir foto atma şansın var mı özelden yada tam olarak nasıl olcak nolur bi söle yallvarıyom hile videosu çekcem çok lazzım ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...