- Yasaklandı
varhile varmı
bekliyorum kardeşim5 dakikaya geliyorum kulaklık sıkıntı ama ya ses yankı yapıyor bas konuş yaparız![]()
kanka senin nick yanlışMrEizMR ekle aktif olunca gireriz
ekledim hacıben gelebilirim EnesKyL_
ekledim dostumFurkan-mutlu ekle gireriz kardeşim
MrEizRE olcaktı brokanka senin nick yanlış
Post automatically merged:
ekledim hacı
Post automatically merged:
ekledim dostum
Kaçta açılıyor broben şu hile için yorum rank kasıyorum açayım oynayalım beraber :O
rondom girince loot için öldürüyor bazı piçler en iyisini yapıyosun reisSelam arkadaşlar pubg lite için takım arkadaşları arıyorum hileli yada temiz fark etmez tuttuğunu koparan olması tercihimizdir.
Rooster06
tamamdır kanka bekliyorumben şu hile için yorum rank kasıyorum açayım oynayalım beraber :O
inan random 1 yada 2 kere girdim yoksa tanımadığın adam o dağda sen ağda tadı olmuyorrondom girince loot için öldürüyor bazı piçler en iyisini yapıyosun reis
52-53 arası gelmiş oluyor normalde intenilen 50 ve enaz 2 günlük üyelikKaçta açılıyor bro
aynı dertten müzdaripizben şu hile için yorum rank kasıyorum açayım oynayalım beraber :O
düne kadar hilesizdim oyunda herifler arabayı koşarak yanımdan geçip beni öldürünce anladım ki buraya da gelmiş hileHilesiz zor abi, helaline oynayım dedim adam arabadan hızlı gideyooooo![]()
Demek istediğim bu işte oyyy oyyy brommdüne kadar hilesizdim oyunda herifler arabayı koşarak yanımdan geçip beni öldürünce anladım ki buraya da gelmiş hile![]()