Pubg Lite Takım Arkadaşı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Ama o zaman pc tehditlere açık olmuyormu yani pc zarar görmezmi ? :(

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Her hile de virüs vardır kardeşim 2 yıldır kullanıyorum bu forum hilesini bir zararımı görmedim PC ye

Her Zaman Buralarda
Banlı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
Rooster06 ekledim dostum sağlam oynayan arkadaşlar varsa ekleyebilir hileli yada temiz fark etmez

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Bro benim korkum, pcdeki kayıtlı şifrelere yönelik saldırı olabilir ihtimali, birçok hesap çalınıyor, yoksa başka bir derdim yok.Sonuçta şeffaf değil, biz alıp kullanıyoruz.İçerisinde ne var sorgulamıyoruz.
Post automatically merged:

Sevgili admin sesimi duyuyorsanız eğer sizden ricam, indirdiğimiz hack ler tamamen cmd komut sistemi ile çalıştığı için, bilgi ve belgelerimize yetkisisz erişim sağlıyor mu, bununla ilgili bir bilgi verirseniz sevinirim.

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Bro benim korkum, pcdeki kayıtlı şifrelere yönelik saldırı olabilir ihtimali, birçok hesap çalınıyor, yoksa başka bir derdim yok.Sonuçta şeffaf değil, biz alıp kullanıyoruz.İçerisinde ne var sorgulamıyoruz.
Post automatically merged:

Sevgili admin sesimi duyuyorsanız eğer sizden ricam, indirdiğimiz hack ler tamamen cmd komut sistemi ile çalıştığı için, bilgi ve belgelerimize yetkisisz erişim sağlıyor mu, bununla ilgili bir bilgi verirseniz sevinirim.

Hiç bu kadar ince düşünmedim vallahi ne desem yalan olur @#Eq1NoX belki yardımcı olur

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
hileli veya hilesiz bende katılabirim arkadaşlar yaş 26 nickleri yazarsanız ekleyebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...