sen hileli olamazsın onaylı üye deilsin bir kereBen 2 saat oluyo sileli keşke silmeseymişim
yukarıda yaz dım ama yeniden yazarım IceDriCKTrnickini yaz ekleyelim dostum
evet bende dedimdostum hile aktif edebilmek için onaylı üye olman gerekiyor.
birazdaha dikkat li olalım çünkü bu site forumlara çok önem veriyorgörmemişim bro kusura bakma ilk mesajı gördüm devamına dikkat etmemişim
ya senin hileyi ne kadar belli ettiğine bağlı cs:go gibi çok belli etmezsen ban yemezsinDostum Şu ara pek pubg lite hilesi kullanmanızı tavsiye etmiyorum cok fazla çalışan aldı pubg yetkilileri.Banlanmalar Arttı
yorum atmac içinmi geldin hile li takım arkadaşı arıyorum diyorum sen ise hileli oynamayın diyorsun neden bu sitedesin o zaman lutfen mantıklı cevap verelımbende de hile yok hilesiz oynayın bro ne olcak
bayadır kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok sadece belli etme yeterDostum Şu ara pek pubg lite hilesi kullanmanızı tavsiye etmiyorum cok fazla çalışan aldı pubg yetkilileri.Banlanmalar Arttı
Haklısın Ama hileler artık kolay belli olmaya başladıya senin hileyi ne kadar belli ettiğine bağlı cs:go gibi çok belli etmezsen ban yemezsin
yeterince yorum olursa hile ile oynarım ben de ama 1 kişide hile yetiyor bazen ve hile açınca oyun kasıyor o kadar veriyi kaldırmıyoryorum atmac içinmi geldin hile li takım arkadaşı arıyorum diyorum sen ise hileli oynamayın diyorsun neden bu sitedesin o zaman lutfen mantıklı cevap verelım
sana bağlı birşeyHaklısın Ama hileler artık kolay belli olmaya başladı![]()
pc kötüdür hiç kasmadan oynuyorum benyeterince yorum olursa hile ile oynarım ben de ama 1 kişide hile yetiyor bazen ve hile açınca oyun kasıyor o kadar veriyi kaldırmıyor
tmm dır bekliyorumeklicem adım jugili23
okeytmm dır bekliyorum
kardes ark ekleye yazdım oyuncu bulunamadı yazıyor reis yalan bari söyleme :d