PUBG Lite TR serveri açıldı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalender
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Pubg lite tr serveri çıktı diye biliyorum. Girebilen var mı veya oynayan arkadaşım giremedim hata verdi falan dedide

Üye
7 HİZMET YILI
Evet bende internet cafede oynadım mobile benzemiyor pubgnin steam versiyonuna çok benziyor aram silah sprey farkı çok var ama güzel hem bedava olmazı yüzünden hemde grafikleri felan oldukca iyi ilk çıktığında bakmıştım fakat tr versiyonunda grafikler spreyler felan baya iyi olmuş güzel bir oyun oynamanı tavsiye ederim

Kalender
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Evet bende internet cafede oynadım mobile benzemiyor pubgnin steam versiyonuna çok benziyor aram silah sprey farkı çok var ama güzel hem bedava olmazı yüzünden hemde grafikleri felan oldukca iyi ilk çıktığında bakmıştım fakat tr versiyonunda grafikler spreyler felan baya iyi olmuş güzel bir oyun oynamanı tavsiye ederim
Biliyorum tr serverine çıkmadan önce vpn ile tayland da oynadım baya güzeldi fakat ister istemez ping oluyordu teşekkür ederim yorumun için

Üye
7 HİZMET YILI
Biliyorum tr serverine çıkmadan önce vpn ile tayland da oynadım baya güzeldi fakat ister istemez ping oluyordu teşekkür ederim yorumun için
ne demek her zaman ama şuan oyunda fazla bir yoğunluk olmadğından dolayı bot fazlalığı var 1 ay sonra muhtemelen bot kalmaz

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Dostum şuan mis gibi giriyor , dün de denedim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Kardeşim 1 haftaya kadar botları kaldıracaklarını söylediler. Oyunları daha hızlı bulsun diye maçlara botları atıyor çok beklememek için. Oyunda şuanda fazla bir hata yok ufak tefek hatalar var onlarda zamanla düzeltilirse muhteşem bir oyun olucak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...