23 May 2019 #1 Rєxbrave Ultra Üye Katılım 23 Ağu 2018 Mesajlar 1,502 Çözümler 5 Tepki puanı 174 Ödüller 10 7 HİZMET YILI Evet arkadaşlar, Başlıktanda gördüğünüz gibi sorunumu anlamıştır çoğunuz. Anlamayanlar için: Aşağıdaki resim gibi, "Çalışıyor" Penceresinde kalıyor Fakat oyun açılmıyor!? Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Evet arkadaşlar, Başlıktanda gördüğünüz gibi sorunumu anlamıştır çoğunuz. Anlamayanlar için: Aşağıdaki resim gibi, "Çalışıyor" Penceresinde kalıyor Fakat oyun açılmıyor!? Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
23 May 2019 #2 Cortez2005 C Üye Katılım 27 Nis 2019 Mesajlar 2 Tepki puanı 1 Yaş 20 7 HİZMET YILI git oyunun dosya konumundan client klasöründen pubg exeyi aç sonra erişim izni isticek ver sonra launcherden gir
git oyunun dosya konumundan client klasöründen pubg exeyi aç sonra erişim izni isticek ver sonra launcherden gir
23 May 2019 #3 BuraKinq54 B BuraKinq Uzman Üye Katılım 29 Eki 2016 Mesajlar 168 Tepki puanı 19 Yaş 25 9 HİZMET YILI Cortez2005' Alıntı: git oyunun dosya konumundan client klasöründen pubg exeyi aç sonra erişim izni isticek ver sonra launcherden gir Genişletmek için tıklayın ... Cidden bu kadar kolay mı :? Teşekkürler Post automatically merged: 24 May 2019 BurakYemez54' Alıntı: Cidden bu kadar kolay mı :? Teşekkürler Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Burda kaldı daha gitmiyor neden ?
Cortez2005' Alıntı: git oyunun dosya konumundan client klasöründen pubg exeyi aç sonra erişim izni isticek ver sonra launcherden gir Genişletmek için tıklayın ... Cidden bu kadar kolay mı :? Teşekkürler Post automatically merged: 24 May 2019 BurakYemez54' Alıntı: Cidden bu kadar kolay mı :? Teşekkürler Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Burda kaldı daha gitmiyor neden ?
24 May 2019 #4 BuraKinq54 B BuraKinq Uzman Üye Katılım 29 Eki 2016 Mesajlar 168 Tepki puanı 19 Yaş 25 9 HİZMET YILI HackSeveN' Alıntı: benimde böyle kaldı Genişletmek için tıklayın ... Reis çözdüm ben , şöyle ekranda kalınca , oyun kapat pubg lite'ın launcheri gelicek ordan tekrar başlatark düzeltebilrisiniz
HackSeveN' Alıntı: benimde böyle kaldı Genişletmek için tıklayın ... Reis çözdüm ben , şöyle ekranda kalınca , oyun kapat pubg lite'ın launcheri gelicek ordan tekrar başlatark düzeltebilrisiniz