Hello all, pubg lite anticheat can't detect cheat engine, and everything is fine about detection, but when I execute Lua script codes doesn't work. can anyone help? @ Eq1NoX please help
Beyler ben bypass ı buldum yine aynı bypass sadece burdaki scrip ti indirin ve o kodları alın normal cheat enginr 6.3 e scripleyin çalışıyor ban yemeniz beni alakadar etmez ben test ettin ban yok inş silmezler
Beyler ben bypass ı buldum yine aynı bypass sadece burdaki scrip ti indirin ve o kodları alın normal cheat enginr 6.3 e scripleyin çalışıyor ban yemeniz beni alakadar etmez ben test ettin ban yok inş silmezler
Çalışıyor sen bilmiyorsun sadece yapman gereken o bypass kalsın Eq1NoX un paylaştıgı script cheat enginmeyle aç ordaki kodları notepad a ekle sonra da sil o Eq1NoX sciptini oyun onu algılıyor ama onu sil yeniden başlat pc yi sonrada normal nasıl yapılıyosa sadece o Eq1NoX scriptini çalıştırıcaksın
Çalışıyor sen bilmiyorsun sadece yapman gereken o bypass kalsın @Eq1NoX un paylaştıgı script cheat enginmeyle aç ordaki kodları notepad a ekle sonra da sil o @Eq1NoX sciptini oyun onu algılıyor ama onu sil yeniden başlat pc yi sonrada normal nasıl yapılıyosa sadece o @Eq1NoX scriptini çalıştırıcaksın
Senin dediğini anladım yaptım fakat bypass olmuyor yani cheat engine 6.3 vede 6.4 ikisini kullandım cheat enginede win 64 ü göstermiyor önceden gösteriyordu şimdi yok