Zarch data/OBB izinin yolunu gösterin onceİşlem hatalarla tamamlandı hatası alıyorum aynı videodaki işlemi yapıyorum bu arada
Nasıl yapabileceğim konusunda hiçbir bilgim yok zahmet olmazsa söyleyebilirmisiniz şimdiden teşekkür ediyorumZarch data/OBB izinin yolunu gösterin once
Zarchive sil ve tekrar yükle aç Android/OBB klasörüne gir senden erişim dosya izni bu yol kullanilsinmi diye sorucak evet bu yolu(klasörü/) kullan deyin aynı islemi Android/data içinde yapın sonra taşıma işlemini yapabilirsinizNasıl yapabileceğim konusunda hiçbir bilgim yok zahmet olmazsa söyleyebilirmisiniz şimdiden teşekkür ediyorum![]()
Data klasorune giriyorum o konuda herhangi hiçbir problem yokZarchive sil ve tekrar yükle aç Android/OBB klasörüne gir senden erişim dosya izni bu yol kullanilsinmi diye sorucak evet bu yolu(klasörü/) kullan deyin aynı islemi Android/data içinde yapın sonra taşıma işlemini yapabilirsiniz
Bilemiyorum cihazında virüs olabilir yanlış taşıyor da olabilirsinizData klasorune giriyorum o konuda herhangi hiçbir problem yok
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap. Buda resim birturlu resim ekleyemedim buraya
Videodaki işlemleri uyguluyorum ama neyse ilgi alakan için çok teşekkür ediyorumBilemiyorum cihazında virüs olabilir yanlış taşıyor da olabilirsiniz
only pubgm lite no ban risk.mobile pubg lite..? interesting