Pubg Lite Vpnsiz Girme [MH Farkıyla]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
elite ? farki nedir ?
"Elite" değil "Lite" yani, "küçük/mini" gibi şeylerde kullanılır. Grafikleri biraz daha düşük ve sistem gereksinimleri olarak daha az gereksinim istiyor. Bu şekilde kısaca özet geçebilirim diye tahmin ediyorum. Ayrıyetten ücretsiz şekilde indiriliyor.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Öncelikle ellerine sağlık videoda dediklerini harfiyen yaptım anamenüye kadar sıkıntı yok ama oyuna girince atıyor mesela traininge girdim deneme amaçlı direk attı oyundan

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Eyv @SiyahS4ncak1 adamsın. Bu arada bu banlanma olayları genelde diğer hilelerin kalıntılarından kaynaklıymış nasıl sileriz nasıl temizleriz bu tür dosyaları onun hakkında da bir video yaparsa mükemmel olur.
Post automatically merged:

Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
Öncelikle ellerine sağlık videoda dediklerini harfiyen yaptım anamenüye kadar sıkıntı yok ama oyuna girince atıyor mesela traininge girdim deneme amaçlı direk attı oyundan
Oyun içine girdiğinizde deneme odasına oyun diye kaydettiğim yerdeki tiki kaldırın http debuggerde

Eyv @SiyahS4ncak1 adamsın. Bu arada bu banlanma olayları genelde diğer hilelerin kalıntılarından kaynaklıymış nasıl sileriz nasıl temizleriz bu tür dosyaları onun hakkında da bir video yaparsa mükemmel olur.
Şuan onun hakkında bilgim yok fakat araştıracağım

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Oyun içine girdiğinizde deneme odasına oyun diye kaydettiğim yerdeki tiki kaldırın http debuggerde

Sürekli ban yiyip yeni hesap açmaktansa kökünden bi çözüm bulalım şuna. Aslında yardımım dokunsa ben de yardımcı olurum fakat bu tarz konuları öğrenmek için çok geç kaldım ama yine elimden geldiğince yardım etmeye hazırım.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI

Bu arada oyundaki tiki kaldırmamızın sebebi lagsız ve bugsuz oynamak için değil mi ? yani vpn üzerinden kesinti yaşıyorduk ve vpn ile oyuna giriş yaptıktan sonra vpn kapatılıyordu seri bi maç için. Oradaki tiki kaldırmamızdaki sebep bu olsa gerek.

Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
Bu arada oyundaki tiki kaldırmamızın sebebi lagsız ve bugsuz oynamak için değil mi ? yani vpn üzerinden kesinti yaşıyorduk ve vpn ile oyuna giriş yaptıktan sonra vpn kapatılıyordu seri bi maç için. Oradaki tiki kaldırmamızdaki sebep bu olsa gerek.
Hayır sorgu yapıyor tiki kaldırınca o engelleniyor

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
pubg lite unauthorized program hatası alınıyor. Program ile ilgili olabilir mi ? Bir kaç hata daha alırsam bun yicek bu hesap da.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
banlanmış hesab lite hesabı mı ? bende yok nerden bulabilirm

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ban yemiş hesap nasıl bulacagız help

Sc@Mp*
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
peki bu pc ıd ban yediysede olur mu

çünkü ben artık oyuna giremiyorum bu pc den yasaklanmıştır hatası verip atıyor oyun alanından

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...